Krustvārdu mīkla

Anna Marija Levi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pirms nedēļas lietotājs userinfobarbala delikāti interesējās par manām attiecībām ar rauga mīklu. Tobrīd neko daudz pateikt nevarēju, kā tikai to, ka tās ir neitrālas - proti, mēs viena otrai liekam svētu mieru. Šorīt dažādu neparastu notikumu rezultātā radās kačka izmainīt šo attiecību gultni. 
Un re, nav i vēl ne nakts pienākusi, kad esmu jau pārēdusies līka pašceptu maizīti. Sanāca varen garšīga! Nu tik būs, nu tik ceps vēl. 
  • Cik labi izskatās!
    Vienīgais, kāpēc atturos no praktizēšanās ar rauga mīklu - manā mazajā cepeškrāsnī var vienlaikus ielikt kādas 4-5 bulciņas, pretējā gadījumā cepoties viss salīp kopā, itogo cepšanas process ievelkas bezgalībā (jo rauga mīklu receptūrā nekad mazāk par puskilogramu miltu nefigurē).
    • Vakar izcepu jaunu porciju, sanāca vēl labāk. Un garšīgāk arī. Sakarā ar to, ka mīkla bija cēlīgāka, tiešām sāni drusku salipa, bet nu man ir iespējas tos kukuļus vēl novietot atstatāk vienu no otra. Un jā, mazāk par puskilo miltu nekad nav receptēs.

      Tiesa, tagad, paceps vēl pāra reizes un tad jau iemācīsies uz aci noreducēt visas sastāvdaļas nelielākām porcijām, es jūtu, izdosies.
Powered by Sviesta Ciba