vakardienas [userpic]

August 25th, 2015 (09:15 am)

Gribu runāt ar atbildīgo miega jautājumos! Es esmu nogurusi, nīgra un miega badā- kāpēc es nevaru aizmigt!?? Un kad aizmiegu miegs ir tik trausls, ka nav īsti skaidrs, vai es vispār guļu.
Kas man besī? Bļe, viss man besī!
Ar visu to šodien noskōroju labāko vidējo laiku rīta skrējienā, tb- kilometrs zem 5 minūtēm. Ha. Life takes and life gives.

Comments

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: August 25th, 2015, 09:58 am

starp citu, man bija ļoti līdzīgi, taisni tad, kad biju visizmocītākā un pārgurušākā, bija lielas problēmas gulēt, nevarēju aizmigt, modos panikā neskaitāmas reizes naktī utt. bet nu, protams, nezinu, kas un kā Tev - lai šo atrisinātu, man vajadzēja kādu laiku palietot miega ripas un steidzīgi risināt samilzušo stresa problēmu, atgriezties pie darba dēļ praktiski pamestā vaļasprieka un atsākt vairāk un regulārāk ēst (pati nebiju pamanījusi, kā biju iedzīvojusies režīmā "pirmā un pēdējā dienas ēdienreize piecos vakarā", jo no rīta gribējās vemt, pa dienu darbā nebija laika, un vēlāk arī vairs nebija ne laika, ne spēka kaut ko košļāt).

no Tavas cibas gan paliek iespaids, ka tādā idiõtismā (kā visu iepriecinošo lietu pamešana plus veselīga dzīvesveida pamatlietu ignorēšana) jau nu Tu visticamāk nevarētu būt iebraukusi. bet ja nu tomēr, tad marš pēc iespējas parūpēties par savu mieru un labsajūtu. ^^

turu īkšķus par miega efektivitātes atgriešanos!

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: August 25th, 2015, 10:35 am

:)paldies! Tik traki patiešām nav, jūtos nosacīti emocionāli veselīga, bet re- miegs draņķīgs! Varbūt kauč kāds pārejas posms no vasaras uz rudens miega režīmu.

2 Read Comments reply