vakardienas [userpic]

January 15th, 2015 (10:25 am)

kamēr citi jau ir atmetuši ar roku, tam, ko apņēmušies jaungadā, es vēl neesmu sākusi to darīt. Katru vakaru eju gulēt ar domu, ka rīt, rīt es saņemšos, būšu labāks un priecīgāks cilvēks, atsākšu no rītiem skriet, pārstāšu ēst neveselīgi, lasīšu grāmatas, kas atbilst manām akadēmiskajām interesēm, dīlošu ar sasmilzušajām problēmām un beigšu domāt par lietām ,kuras vairs nav mana problēma. Bet tad pienāk rīts un es atkal steberēju uz virtuvi par stundu vēlāk, kā vajadzētu, ja gribētu iet skriet, aizkaitināti uzrūcu gājējam, kas, aizmirsies savās domās, nāk man tieši virsū, apraudos par lietām, kur jau pāris Ķīpsalas baseni izraudāti, atceļu kārtējo tikšanos ar draugiem, neaizeju apskatīt kārtējo interesanto izstādi, neceļu klausuli, kad zvana draugi un pēc tam neatzvanu. Vakaros, līdz aizmigšanai, lasu trīs rindu jokus mākslas filozofijas vietā un izliekos, ka manā ģimenē viss ir kārtībā.
Un kad man aizmirstās viss bēdīgais, kā es aizraujos! Par kādu gan muļķi es sevi pataisu, entuziasmā skaidelējot riņķī, smejoties un par visām varītēm cenšoties kādam iepatikties. Mīliet mani, sasodīts! Mīliet taču! Un tad es pamostos nākamajā rītā, steberēju uz virtuvi stundu par vēlu... un man ir nedaudz kauns, pavisam nedaudz, jo principā es esmu samierinājusies (autocucumber šeit piedāvā ievietot "samitrinājusies")ar savu skumjo esību.

Comments

Posted by: aborigens ([info]aborigens)
Posted at: January 15th, 2015, 11:13 am

Jauks ieraksts :) Tikai kapēc lai "entuziasmā skaidelējot riņķī, smejoties un par visām varītēm cenšoties kādam iepatikties" nozīmētu padarīt sevi par muļķi? Man liekas, ka muļķi, gluži otrādi, ir tie, kuri īgni blenž un sēž savos iedomātajos neaizskaramības troņos. Cita lieta, ka ir bail izrādīt ievainojamību.

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: January 15th, 2015, 12:37 pm

tāpēc, ka man tas sanāk... es nezinu, pārcentīgi? Neveikli? Nepietiekami šarmanti? Tb, kaut kas tur nav īsti līdz galam man pa prātam :)

Posted by: echoes ([info]echoes)
Posted at: January 15th, 2015, 11:38 am

kurā rajonā tu esi apņēmusies skriet no rītiem?

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: January 15th, 2015, 12:38 pm

Hospitāļu iela virzienā uz Mežaparku.

Posted by: echoes ([info]echoes)
Posted at: January 15th, 2015, 01:08 pm

dēm, kāpēc ne otrā virzienā?
varbūt tev palīdzētu saņemties kompānija? (mani plusi - skrienu lēni un tizli, uz mana fona var sajusties ātrs un veikls!)

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: January 16th, 2015, 10:04 am

varam mēģināt, ja neiebilsti skriet pa tramvaja sliedēm, tur segums mīkstāks maniem tizlajiem celīšiem :) un gan jau ka no kurienes-uz kurieni skriešanas loģistiku sadomātu!

Posted by: echoes ([info]echoes)
Posted at: January 17th, 2015, 08:43 pm

iedod ēpastu, lūdzu

7 Read Comments reply