vakardienas [userpic]

February 11th, 2021 (10:39 am)

Man actually patīk mans darbs, es gribētu to darīt citā organizācijā, ar mazāku slodzi (muhahahaaaa), bet man tiešām besī, ka man nav cilvēku, kam paprasīt padomu, lūgt pārlasīt lietas, palabot mani- visi ir pārstrādājušies un lielos vilcienos nedara gluži to, ko es. Vienīgais cilvēks, kas dara, is not a real fucking help to me.
Es visu laiku domāju, ka negribu būt projektu vadītājs, jo I suck at that, bet tagad es sēžu un domāju, ka man tā īsti nav bijis iespējas būt par LABU projekta vadītāju, kas tieši labs es varu būt ar deadline uguni pie pakaļas 24/7?! Nav arī tā, ka man nav ideju, man ir diezgan ok idejas, bet tās a) es noroku pati, jo es negribu vēl vienu darbu čupā, kas jau tāpat bīstami līgojas (es visu laiku domāju par bijušo kolēģi, kas vnk pārstāja darīt lietas projektā un neviens nezināja, ka nekas neiet uz priekšu. Man ir sajūta, ka tas notiks ar mani, ne aiz ļauna, bet tāpēc, ka pamazām izdedz) b) man nav laika MIERĪGI padomāt par to, kas būtu forši vai interesanti, lietas bieži ir steigā un ķeksīša pēc. Kā lai es zinu, ko es varu vai nevaru, ja daru lietas ķeksīša pēc, jo viss norit tajā sūda steigā?!

Comments

Posted by: i. ([info]liizhj)
Posted at: February 11th, 2021, 02:07 pm

Tieši manas domas/stāsts. Varbūt tas tāds projvadu liktenis?

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: February 11th, 2021, 04:40 pm

es pazīstu absolūti izcilus projvadus, kas visur ir hands-on, pilni ideju, bet tad zinu arī tādus, kuru vienīgais darbs ir atgādināt, kad jāiesniedz atskaite :D

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: February 11th, 2021, 06:08 pm

visa mana empātija, kaķīt. rekomendēju iet prom un pamēģināt citur, jo normālā darba vietā Tev arī nebūs pieci miljoni paralēlu projektu un nekādu skaidru prioritāšu. you are very good at getting things done, Tu vienkārši šobrīd esi sistēmā, kura dara teju visu iespējamo, lai līdzsvarots, labi strukturēts, mērķtiecīgs, gandarījošs darbs būtu neiespējams. es par tūkstoš procentiem zinu, ka Tev ir gan domas, gan darbi, Tu esi gudrs, centīgs un ļoti patīkams zvēriņš, un tas, cik ļoti viņiem ir izdevies Tevi nodzīt un izsūkt sausu ir necilvēcīgi. turklāt ilgtermiņā visi ir zaudētāji, jo tik daudz Tava potenciāla tiek izšķiests vienkārši tajā samērā bezjēdzīgajā "mēs varam pagūt VISU" žurkas ritenī.

(drusku laikam rekomendēju arī nedarīt kā man un neattapties jaunā cēlo mērķu un sirds degsmes darbavietā, haha, bet tas jau cits temats. turklāt man vismaz ir visas tiesības un kaut kādas iespējas to kopējo struktūru tagad formulēt un lāpīt, lai līgojošos kaudžu vietā ir puslīdz omulīgas čupiņas. ā, un teorētiski iesaku izmantot lielā pabalsta bezdarbnieka laiku pirms ķerties klāt jaunam darbam, ha, esmu dzirdējusi, ka esot brīnišķīgi tā atkopties.)

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: February 12th, 2021, 09:45 am

Es jau cenšos iet prom, bet viņi nestāv rindā pēc ma is, how dares! :) Paldies, Tu esi bezgala mīļa tā sakot, bet man tomēr arī liekas, ka nemaz tik lieliska es neesmu, es vnk neesmu slikta ( tā man vakar likās) and that is ok.
Kastas par lielo bezdarbnieku pabalstu, man liekas, ka tak jau samazināja nesen, bet anyways, es nedomāju, ka spēju aiziet no darba bez darba kabatā, pārāk daudz trauksmes par izdzīvošanu. Also no more sapņu darbiņi for a while, man vajag atvilkt elpu no tā un pamēģināt atcerēties kā tas ir, ka man patīk būt un darīt lietas ārpus darba. Ka eksistē es ārpus darba, nevis crying tragic waste of skin (hehe, I sometimes still listen to Placebo)

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: February 12th, 2021, 11:31 am

pffffffd kas tie par stulbiem viņiem!!! lai savācas un izsaka Tev piedienīgus piedāvājumus.

par pabalstu - last i heard, pirmos divus mēnešus uz rokas dabū 50% no bruto algas. bet, jā, pilnīgi saprotu to trauksmi par būšanu bezdarbnieka statusā. vislabāk laikam atrast tādu jauno darbiņu, kura uzsākšanu var atlikt, tikmēr padzīvot bezdarbniekos! atgūt identitāti ārpus darba, ou jē.

P.S. mūsu kritisko minču valodā "neesmu slikta" noteikti translējas kā high praise :P

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: February 12th, 2021, 12:10 pm

to be honest, tas ir šausmīgi maz, man liekas, ka tad, kad Agate gāja bezdarbniekos, bija vismaz 65%. Bet man tagad būtu nevis 50%, bet 55%, jo darba stāžs vairāk kā 10 gadi :) bet still biedējoši, ziemā par to summu es varu samaksāt tikai rēķinus.

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: February 12th, 2021, 02:41 pm

nujā, ok, es neesmu pārrēķinājis to atšķirību šogad, bet, kad pagājušajā gadā rēķināju sev, sanāca, ka mans bezdarbnieku pabalsts uz rokas būtu 75% no algas, ko saņēmu uz rokas (jo tos % rēķina no bruto, ne neto), un tad man likās, ka pabalstam tas ir visai labi. bet es gan arī atsakos no visiem nodokļu atvieglojumiem, jo man bail no riska palikt valstij kaut ko parādā, tā ka varbūt tas kaut ko maina, plus, pandēmijas virsotnes tēriņu līmenis "tad, kad nestrādā, guli uz grīdas raudādams, un tas ir bez maksas".

novēlu Tev kaut kādu chill korporatīvo darbiņu par, teiksim, I. algu, yo :D

7 Read Comments reply