vakardienas [userpic]

Ar mani runā tēja

May 14th, 2019 (11:55 am)

What belongs to you shall come to you.
Man te pēdējās pāris dienas/nedēļas ir nepārliecinātības lēkme par attiecībām, un bailes no beigām, vienlaikus kopā ar vēlmi pašai tās izbeigt. Jo all these feelings, good and bad (nez kur uzpeldējusi greizsirdība) are hard to bear.
Un nu jā, būs/nebūs, fakit, tad jau redzēs. Cilvēki mums tiek doti uz laiku.
Ar to es gribu teikt, ka man ir jābeidz nepamatoti par šo stresot. We are here, we are now, un I don't know what will come, so I might as well enjoy this loveliness not worry about the impending doom

Comments

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: May 14th, 2019, 12:26 pm

no, you should NEVER stop worrying about the impending doom, look where even slightly diminished worrying got me :D

(lai nebūtu pārpratumu, šis ir ļoti tumšs joks, ar kuru es cenšos izlikties, ka nav tā, ka es visu laiku gribu raudāt, haha. es patiesībā domāju, ka, nu, mēs jūtamies tā, kā mēs jūtamies, nafig sevi raustīt vai nosodīt par (ne)stresošanu, galvenais pret sevi tā maigi un laipni, un godīgi pret otru, un just to visu, ko nu mēs jūtam)

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: May 14th, 2019, 01:00 pm

I know I should NEVER STOP FEARING THE IMPENDING DOOM :D bet es esmu noguris fierot (šis savukārt ir pilnīgi nopietni), jo bailes nāk no pilnīgi neracionālas vietas, tām nav nekāda tverama pamata, just I'm shit, why are you still here :)

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: May 14th, 2019, 01:09 pm

zinu šito, tas mums, psihajiem vienradžiem, diezgan normāli, manuprāt :D jo normālākas un patīkamākas attiecības, jo aizdomīgāk, ha.

jūs te man pirms gadiem, kad par šito trīcēju, visi teicāt, ka otrs tak ir pieaudzis cilvēks, un pats var pieņemt savus lēmumus (t.sk., ka you're not shit), atliek tam tikai uzticēties, tad nu es varu to pašu mest atpakaļ. beeeeeeet nu, cik tad šis vispār palīdz, bailes ir bailes, vai ne. pai, pai, pai.

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: May 14th, 2019, 01:12 pm

<3 murrr, true dat :)

4 Read Comments reply