vakardienas [userpic]

Passive voice

May 8th, 2017 (11:02 am)

Es nejūtos gribēta nevienā no veidiem.

Comments

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: May 8th, 2017, 12:09 pm

):
es Tevi gribu!

līdz cikiem Tu šodien strādā un ko dari pēc tam? ja esi brīvs, say, starp pieciem un astoņiem, uz to laiku, ja vēlies, vari atnākt ciemos uz kūku un galda spēlēm par godu faktam, ka esmu veiksmīgi pametusi darbu (vienīgi šoreiz tas beigu laiks diezgan ļoti konkrēts, jo man uz rītu jāsagatavo našķi 12ajiem, ar ko man pēdējā stunda, plus jāsaliek prezentācija konferencei, kur jāuzstājas trešdien, es vispār esmu palikusi traki neapzinīga, kurš tad tādā brīdī rīko impromptu balles). būs nekārtīga māja, jocīgs kaķītis, vegānisks ēdiens, [info]authenticity, varbūt mans brālis, [info]gamall, varbūt viņas brālis (lol, nopietni!) un/vai +1, bet vispār vienkārši tāds nenopietns spēlēšanās un ēšanas trīsstundnieks.

ja gribi, saki, atsūtīšu adresi un tā

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: May 8th, 2017, 12:39 pm

awww, Tu esi tik mīļš! Paldies Tev! Šodien gan diemžēl ir plāns, bet beidzot Tu tiksi prom no tiem seskiem! Kad Tev sanāk pirmā darba diena? Varbūt mēs to varētu nosvinēt ar kādu kūku un, ja Tev garšo, dzirkstošo vīnu/kafiju/tēju? Bon Cafe, piemēram, vai piknikveidā saulītē? Vai varbūt Tevi interesē kāda no Eko Filmu nedēļas filmām, pirms tam varam aiziet paēst :D ?

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: May 8th, 2017, 01:58 pm

mana pirmā darba diena ir nākampirmdien, bet es jau skatījos, man visās filmu nedēļas filmu dienās arī ir kaut kas aizplānots (mēģinājums rīt, trešdien IM kolēģim jāieraksta kickstarter angliski voice-over, ceturtdien teātris, un šodien spēļu vakars). bet varbūt Tev ir pusdienu pauze ceturtdien vai piektdien? :D tad tieši tāds pusdienpikniks varētu piestāvēt. nu, vai arī piektdien pašā vakarā, lol, astoņos, pēc treniņa. Tad gan vienīgi nevar bon cafe noprovēt (nekad neesmu tur bijusi, divreiz mēģināju, abas biju par vēlu)

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: May 8th, 2017, 02:42 pm

Ļoti aizņemts zvērs! Tad ceturtdien pusdienpazē ejam uz Bon Cafe! Kādi treniņi? Sportiski vai intelektuāli?

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: May 8th, 2017, 03:02 pm

klinšu kāpšana

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: May 8th, 2017, 03:03 pm

GASP! So awesome!

6 Read Comments reply