ceriņi - 203 [entries|archive|friends|userinfo]
vairsneat ceriņi

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

203 [22. Maijs 2018|00:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es esmu puisis un man patīk puiši, un tāpēc gribētu uzskatīt sevi par bezvainīgu, bet tā nav. gribētu iemācīties skatīties uz homoseksuāliem pāriem tā, lai tas neizskatītos pēc blenšanas, bet nevaru, jo es zinu, ka tā mav tikai trauksme, bet, ka tas tiešām jūtas kā blenšana pat no labi domājošu cilvēku puses. nupat gāju caur vērmani, atstājis savu bakalauru iesieties copypro.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:22. Maijs 2018 - 01:19
(Link)
es bieži skatos uz viņiem ar prieku, bet mans kauns par to, ka es izskatos pēc parastā blenzēja, noteikti pārvērš manu skatienu nosodošā vai neērtā, jo es nezinu, cik ilgi drīkst uz kādu skatīties. un tā tomēr ir kaut kāda eksotika, lol.
[User Picture]
From:[info]vairsneat
Date:22. Maijs 2018 - 01:24
(Link)
precīzi! es jūtos vainīgs par savu prieku.
[User Picture]
From:[info]iive
Date:22. Maijs 2018 - 01:42
(Link)
Viena mana draudzene jokoja par to, ka kopš viņa ir kopā ar sievieti, viņa ir daudz interesantāka liberālajiem draugiem. Visiem liekas foršāk tusēt ar lesbiešu pāri un sist sev uz pleca, re, cik mēs toleranti. Nav tā, ka es nemaz nejustos neveikli par to, ka tur tāds elements tiešām ir, tāds muļķīgs prieks par "o, cik man ir diverss sociālais loks", bet, well, what. Tikpat ļoti var fetišizēt arī skatīšanos tikai uz heteroseksuāliem pāriem kā narcisismu.
From:[info]9h8p26gv
Date:24. Maijs 2018 - 00:58
(Link)
Kā tu ieraugi homoseksuālus pārus? Tie staigā sadevušies rokās vai maigojas publiskās vietās, vai arī tie ir cacīgi geji / brutālas lesbietes, uz kurām tantes rāda ar pirkstiem "rekur pediņi / lezbes aizgāja" ?