ceriņi - 162 [entries|archive|friends|userinfo]
vairsneat ceriņi

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

162 [1. Feb 2018|23:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nekārtība man rada aizvien lielāku diskomfortu, bet aizvien nav izdevies sev iemācīt turēt lietas kārtībā. piemēram, mans datora ekrāns aizpildās ar visādiem failiem divu-trīs dienu laikā. lai šo procesu palēninātu, esmu izveidojis nelāgu ieradumu jaunus tekstus rakstīt vecos word failos, pat nenomainot tiem nosaukumu. rezultātā es nupat pusstundu stresoju, nevarot atrast atšifrēto ierakstu un izrakāju 60 miskastes failus, līdz uzgāju meklēto dokumentā ar nosaukumu 'noderīgi' - patiešām.
gribu ieaudzināt sev 'ja tas neprasa vairāk par trim minūtēm, izdari to tagad' principu. bet tā ieaudzināšana taču prasa vairāk par trim minūtēm.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]cetykire
Date:2. Februāris 2018 - 10:39
(Link)
Es nekārtību turu fiziskājā pasaulē. It kā, lai sakrīt ar to, kas notiek zemledus reģionā galvā. Bet sāk traucēt un spiest.
[User Picture]
From:[info]ruk
Date:2. Februāris 2018 - 13:39
(Link)
kopš man pastāstīja, kādu kaitējumu kompjūterim nodara failu glabāšana uz desktopa (utml. vietās, kas nav cietais disks), un kopš kompjūtera labturība kļuvusi īpaši svarīga, tad kārtība ieviešas pati no sevis un pat viegli paranoiska :)
[User Picture]
From:[info]vairsneat
Date:2. Februāris 2018 - 13:59
(Link)
hmm, bet ko īsti tas kaitē kompītim?
[User Picture]
From:[info]ruk
Date:2. Februāris 2018 - 14:12
(Link)
labāk pajautā googlei, jo es neko daudz no tā nesaprotu un ganjau atstāstīšu muļķības. tēlaini izsaktoties, man liekas, ka ta atmiņa, kas ir desktops un "my documents" ēd nost operētājatmiņu un neatgriezeniski viņu caurumo un kropļo attiecīgi padarot visu lēnu, bet šī noteikti nav lieta, ko es gribētu kadam rakstiski skaidrot