sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 12th, 2018|03:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Olim uz izlaidumu apsolīts brauciens uz Tartu. Galvenais mērķis - Ahaa, bet skatos ko vēl apskatīt. Skatos un džibstu. Katrā vietā ieeja sākot no 14 vai 17 eur. ar visu bērnu atlaidi, katra "točka" mums tāpat sanāk ap 45-50 eur. Kārotās "točkas" pagaidām ir 4. Bet nu 200 eur atstāt par kaut kā apskati stipri par šerpu. varētu maksāt, ja tas kaut kā mainītu manu dzīvi uz labo vai liktu par to sapņaini domāt vēl mēnesi, bet apskatīt un aizmirst un tad mēnesi domāt par 200 iztērētiem jevro.. porke, porke? Labi, varēs ielikt bildes instagrammiņā, bet vai tāpēc mani kāds mīlēs vairāk ??
Plēšu matus. Man jau ir plančis, vismaz uz ahā laidīšu tikai tēvu ar dēlu un mēs ar R uz tirdzniecības centru (tur taču tuvumā ir kāds?) nauda vairāk iztērēsies, bet vismaz ar prieku.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:June 12th, 2018 - 03:25 pm
(Link)
Tartu samērā viss ir netālu, ir arī forši parki, vasarā vispār vajadzētu būt feini. es droši vien ietu uz Ahhaa un atmestu citus punktus tā vietā paķerot klāt Peipusa ezeru vai ko citu no dabas apskates objektiem.
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:June 12th, 2018 - 03:28 pm
(Link)
nu bet opera la Scalaa viena bilete uz 200 euro un tapat nevar vietu dbut!
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 12th, 2018 - 03:29 pm
(Link)
Tas jau tiem, kas saprot un var atļauties.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:June 12th, 2018 - 04:36 pm
(Link)
Aha ir forši, bet ne tik forši, lai tur pavadītu visu dienu. Mēs savulaik pēc Ahaa gājām klaiņot pa universitāti un sēdēt kafejnīcās, tā jau pilsēta smuka.
Negribi labāk uz Lotes zemi, tur sīčiem būs ko pētīt un skraidīt daudz vairāk, vienīgi tur ar ēdamvietām pašvaki - dārgas un nekvalitatīvas.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 12th, 2018 - 04:38 pm
(Link)
skatījos arī uz Lotes zemi, bet tur ar interesanti tik bērnam. man būs pakaļ jāvazājas par bargu naudu. Bet Loti atstāju citai reizei, kad sanāks pa ceļam uz Sāremā.
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:June 12th, 2018 - 04:50 pm
(Link)
tur var chilot supuljtiklos.
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:June 13th, 2018 - 07:32 am
(Link)
Ahaa ir foršs, mūsu tai laikā 8, 6 un pat 3 gadīgos ārā nevarēja dabūt, pašiem arī patika. Ir jau arī vietējie Zinoo, mēs esam bijuši Cēsīs, arī visiem patika, līdzīgi ir, tik apmēri mazāki. Droši var tādā izmēģināt, ja patīk, tas uz Ahaa braukt.
Lotes zeme vairāk interesanta tiem, kas grāmatas lasījuši un patīk, mūsējiem uz to laiku tās bija mīļākās grāmatas, tad nu bij labi. Pieaugušajiem atpūta jau laba, bet dārgi gan.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 13th, 2018 - 09:18 am
(Link)
AHAA mums ir obligātais galamērķis, visi pārējie tādi apspriežami.
[User Picture]
From:[info]lauwa
Date:June 13th, 2018 - 07:42 am
(Link)
Mēs Igaunijas braucienā vēl bijām iekļāvuši Igaunijas aviācijas muzeju:
https://www.visitestonia.com/lv/igaunijas-avi%C4%81cijas-muzejs
Tas patika gan lieliem, gan maziem, ļoti daudz eksponātu, daudz kur varēja ielīst iekšā vai paskatīties pa logu pilotu kabīnes. Darba laiks gan čābīgs, tikai līdz 18:00.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:June 13th, 2018 - 09:20 am
(Link)
o, šo nebiju pamanījusi, paldies.
[User Picture]
From:[info]thepalua
Date:June 13th, 2018 - 01:34 pm
(Link)
Es noteikti arī balsotu par Lotes zemi. Mums ar vīru arī patika :D. Es, piemēram, šļūcu pa lielajām trubām kopā ar sīčiem. :D BET ēdienu pusdienām gan iesaku paņemt lìdzi savu un taisīt tur pikniku, jo nekādas diži foršas ēšanas iespējas tur nebija (es redzēju tikai dārgu džank fūdu un ēdu iespējams dārgākās pankūkas ever) :D Nu tas, kad dosieties uz Lotes zemi. Tur, man šķiet, ka mierīgi pat divas dienas var notusēt.