|
[Nov. 24th, 2017|01:29 am] |
|
|
|
Comments: |
| From: | savanna |
Date: | November 24th, 2017 - 09:39 am |
---|
| | | (Link) |
|
Man visvairāk patīk cepeškrāsns. Piemēram, sagriezt n veidu dārzeņus un ar garšvielām cepeškrāsī, lai gatavojas. Tad tā griešana aizņem max 15 min un pārējo 1/2 h laikā padara krāsns.
Vai biezzupas - sagriezt dārzeņus aizņem min 15 un tālāk viss vārās un secībā piemetu ko klāt, kamēr skatos kādu filmu. Beigās atliek 5 min ar blenderi padarboties, pielikt kausēto sieru un viss.
Es esmu par ātru pagatavošanu.
| From: | vacatio |
Date: | November 24th, 2017 - 10:16 am |
---|
| | | (Link) |
|
ja uzņemtu laiku saprastu, ka nekādās 15 min tas neiekļaujas. dārzeņi ir jāsazmizo, jānomazgā, jāsagriež. un tad tā zupa jāvaktē. Tur tuvāk stundai viss velk.
| From: | vacatio |
Date: | November 24th, 2017 - 10:18 am |
---|
| | | (Link) |
|
Nu jā un es taisu 3 personām un tā, lai vēl nākamā dienā pusdienām paliek.
| From: | shelly |
Date: | November 25th, 2017 - 12:42 am |
---|
| | | (Link) |
|
Tieši tā. 15 min var uztaisit zupu no saldētiem dārzeņiem, kas jau nomazgāti, nomizoti un sagriezti, nevis no svaigiem.
mizoshana ir mana saape pie darzenjiem, visadi savadak - jaa! | |