sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 24th, 2012|02:18 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]kini
Date:April 24th, 2012 - 02:47 pm
(Link)
ceptajai saņemties vienmēr slinkums, bet no svaigajām ir patikusi šī http://uwagatavo.wordpress.com/2010/05/18/siera-kuka/ protams, katram sava garša un vēlmes, bet šīs izmaksu/pagatavošanas laika/garšas attiecības šķita ļoti patīkamas un arī variācijas iespējas lielas.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:April 24th, 2012 - 03:12 pm
(Link)
šitā izstās ļoti laba, tā kā iepriekš esmu ipirkusi padaudz mascarpone, ja neatradīšu neko tieši ar šo sieru, tad mēģiāšu uwas recepti, tikai ar mascarpone.
[User Picture]
From:[info]kini
Date:April 24th, 2012 - 03:23 pm
(Link)
esmu taisījusi gan ar kārumu, gan filadelfiju, gan mascarpone, laikam jau bija tā, ka ar mascarpone bija salīdzinoši treknāksa un sāļāka, tāpēc parasti ņemu kārumu, bet negaršīgi gan nav bijis. tiesa, esmu ieviesusi izmaiņas receptē - pamatnē patīk parastā selga, kuru uzbirdinu arī pa vidu siera/persiku kārtai [citādi slīd nost], želantīnu reizēm lieku vairāk, jo patīk stingrākas, un pa virsu sametu konservētus persiku, ananāsu utml gabaliņus smukumam, tā kā šeit var izpausties ;)
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:April 24th, 2012 - 03:31 pm
(Link)
vot es arī domāju, ka persiku šķēlītes varētu izskatīties smukāk kā blenderēti.
[User Picture]
From:[info]kini
Date:April 24th, 2012 - 03:48 pm
(Link)
blenderēt klāt gan arī vajag, jo tad tai masai ir patīkamāka garša, skābumu un krāsu piedod, jo tikai mascarpone ar cukuru ir tā tā. ja gribi pirms tam zināt, kā varētu garšot, var uztaisīt izmēģinājuma variantu, jo tas process nav laikietilpīgs, tik cik želatīnam sacietēt, kaut gan par garšu var saprast jau maisot. principā tur gan jau var likt arī kaut kādus sīrupus, zaptes utml garšai, bet to neesmu mēģinājusi.
[User Picture]
From:[info]balerina
Date:April 24th, 2012 - 04:41 pm
(Link)
Šī bija mana pirmā siera kūkas recepte - sanāca ideāla :) tiešām iesaku pamēģināt.