sajūtu cilvēks - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 24th, 2012|03:23 pm

kini
esmu taisījusi gan ar kārumu, gan filadelfiju, gan mascarpone, laikam jau bija tā, ka ar mascarpone bija salīdzinoši treknāksa un sāļāka, tāpēc parasti ņemu kārumu, bet negaršīgi gan nav bijis. tiesa, esmu ieviesusi izmaiņas receptē - pamatnē patīk parastā selga, kuru uzbirdinu arī pa vidu siera/persiku kārtai [citādi slīd nost], želantīnu reizēm lieku vairāk, jo patīk stingrākas, un pa virsu sametu konservētus persiku, ananāsu utml gabaliņus smukumam, tā kā šeit var izpausties ;)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.