Kulinārija
« previous entry | next entry »
Feb. 7., 2014 | 12:54 pm
mood: bez komentāriem
music: nav
Gribēju pateikties sievai par ēdmaņu - rīsi+žāvētas aprikozes+tītara gaļa - labais! Vienīgi tītara gaļa iet mazāk pie sidrs[:)], labāk vištele. Vienalga - paldies! Ja nu kāds prot gatavot, tad tie ir Rūķīši!
(bez virsraksta)
from: chimera
date: Feb. 7., 2014 - 01:23 pm
Link
Atbildēt | Diskusija
(bez virsraksta)
from: vaarna
date: Feb. 7., 2014 - 01:33 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: chimera
date: Feb. 7., 2014 - 01:59 pm
Link
Atbildēt | Diskusija
(bez virsraksta)
from: vaarna
date: Feb. 7., 2014 - 02:02 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: chimera
date: Feb. 7., 2014 - 02:03 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: vaarna
date: Feb. 7., 2014 - 02:05 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: chimera
date: Feb. 7., 2014 - 02:07 pm
Link
ja tu Tik Ļoti gribi burgeru, uzcepšu pati.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: vaarna
date: Feb. 7., 2014 - 02:10 pm
Link
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
(bez virsraksta)
from: vilkate
date: Feb. 7., 2014 - 03:08 pm
Link
https://www.facebook.com/streetburgersl
Ekošmeko izejvielas un tā tālāk.
Atbildēt | Iepriekšējais
(bez virsraksta)
from: chimera
date: Feb. 12., 2014 - 11:55 am
Link
http://klab.lv/users/dienasgramata/4399
Atbildēt