- 28.10.12 14:21
-
sviests, pile baltvīna un ķiploks druskucīt.
- Atbildēt
- 28.10.12 14:26
-
lūk, lūk izklausās, ka vajag to vīnu un varbūt arī zilo sieru?
- Atbildēt
- 28.10.12 14:36
-
nez, imho bez vīna var iztikt vairāk kā labi - sviesc, ķiploks, beigās pārspiež bik citronu.
- Atbildēt
- 28.10.12 16:01
-
jā :) bez vīna sanāca labi (sviests, ķiploks, čilī un laims,nedaudz sāls)
- Atbildēt
- 28.10.12 16:35
-
dilles ar labi klāt der (tam vīnam, sviestam un ķiplokam) :)
(un sacept = tikai nedaudz apcept, citādi palik sīkstas) - Atbildēt
- 28.10.12 17:31
-
visgardāk, lūdzu.
- Atbildēt
- 29.10.12 00:09
-
piedod :) aizsapņojos, jo bija jāizvēlais vai lietot šo, vai visgaršīgāk
- Atbildēt
- 28.10.12 18:54
-
nedaudz eļļas, nedaudz sviesta, smalki sagreizti sīpoliņš, ķiplociņš, oregano, svaigi malts čillī, cep apmēram tŗis minūtes un ēd ar saceptiem tomātiem un maizi. un vīns klāt.
- Atbildēt
- 30.10.12 11:53
-
mīļā ms, kā klājas maniem audzināmajiem, vai ir jaunos podos? šonedēļ gan man viņus noteikti vajag vest atpakaļ uz īsto mītni.
- Atbildēt
- 30.10.12 13:31
-
klājas labi var jau šovakar pēc sešiem braukt pakaļ vai no rītdienas kad ērti, bet tomēr mūsu darba laikā :)
- Atbildēt
- 30.10.12 16:43
-
forši! ap cikiem jūs rītā vaļā?
- Atbildēt
- 30.10.12 16:48
-
būšu uz vietas jau no 10iem 11iem, bet ar skraidīšanām uz pienu.
Mans tel. 29 pieci pieci 23 seši seši. - Atbildēt