Sickbay of my imagination - [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 19th, 2021|09:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiestādi koku

Comments:
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:August 19th, 2021 - 11:41 am
(Link)
Nujā komunikācijas problēmas, kamēr citās valstīs godīgi pasaka ka vakcīnas ir jaunas un izpētes procesā ( a kā citādi 2 gadu laikā) šite bīda argumentus no autoritātes. Tas nepalīdz. Un no tā rodas tikai papildu supports pļaviņveidīgiem bļāvējiem - krāpniekiem - šarlatāniem.
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:August 19th, 2021 - 12:24 pm
(Link)
Tā jau ir dziļāka un vispārīgāka problēma ar profesionālo politiku - lēmējiem nav ne mazākās nojausmas par to tēmu, kuru tie apspriež. Varbūt ļoti virspuseja, ja purns ir sēdējis krēslā n+ gadus, kad gribot-negribot kautko pacel. Tādēļ arī nespēja apsvērt sekas un pieņemt sakarīgus lēmumus, tikai spēle uz dzīvnieciskajām dziņām.

Jau labi sen pieturos pie domas, ka ministriju vadītājiem jābūt vadītājiem no attiecīgās jomas. Nevar būt tā, ka pipuks ar pavāra pieredzi lēkā no aizsadzības uz izglītības ministriju.

Par to, ka vakcīnas jaunas - no vienas puses to vajadzētu saprast arī pašam patērētājam, no otras puses - nemaz tik jaunas nav. 30 gadi tomēr, ar 10+ gadu visnotaļ veiksmīga pielietojuma vēža ārstniecībā. Jauns ir tikai payload
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:August 19th, 2021 - 12:36 pm
(Link)
/Jau labi sen pieturos pie domas, ka ministriju vadītājiem jābūt vadītājiem no attiecīgās jomas. Nevar būt tā, ka pipuks ar pavāra pieredzi lēkā no aizsadzības uz izglītības ministriju./

Jā tieši šis. Un pianists par veselības ministru turpat.