Ķēms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kļūst nelabi no tāda veida rakstiem, kāds ir Satori: "Es pieteikami ilgi esmu bijusi sieviete". Šķiet, ka šāda informācija ir drīzāk jāklasificē kā “ierobežotas pieejamības informācija” un jāatdala no mākslas. Manuprāt, šāda informācija nav pārsteigums ārstiem, bet, ja to izmanto mākslas kontekstā, šķiet, ka ķirurģija, kā ne pirmās nepieciešamības pakalpojums, par naudu ir kas neparasts un apbrīnojams. Man līdz galam nepielec, par ko tas raksts Satori vispār ir.
Satori par sevi raksta, ka: ""Satori" ir biedrības "Ascendum" izdots kultūras un patstāvīgas domas interneta žurnāls, kas informē par kultūras notikumiem Latvijā un pasaulē, piedāvā lasītājiem viedokļus par aktuālām kultūrpolitiskām un sociālām problēmām, recenzijas un pārdomas par grāmatām, filmām, teātra izrādēm, koncertiem, mākslas izstādēm, intervijas ar literātiem, mūziķiem, režisoriem un citiem radošiem cilvēkiem, kā arī prozas un dzejas darbus.". Bet minētajā rakstā bija tikai daži teikumi, kurā tika pieminēta mākslas izstāde. Pēc šī raksta drīzāk varētu norādīt tālr. nr., kur varētu vērsties, ja rodas nepieciešamība pēc medicīniskās palīdzības. P.S.Šis stāsts ir par visnevērtīgāko, par ko tagad rakstīt - kā cilvēks izrēķinājies ar savu ķermeni un salīdzina šīs procedūras cenas, turklāt abu dzimumu:-)
  • "Man līdz galam nepielec, par ko tas raksts Satori vispār ir."

    Vispār jau tā ir intervija. Satori ik pa laikam ir intervijas dažādiem radošiem cilvēkiem par dažādām aktuālām tēmām.

    "..jāklasificē kā “ierobežotas pieejamības informācija” un jāatdala no mākslas."

    Kādēļ tu vēlies ierobežot mākslu? Par medicīnas un anatomijas tēmām māksla ir runājusi jau sen, tas nav nekas jauns.
    • 3 vārdi par izstādi un pārējais par neko:-)
      • Bet kopš kura laika Satori drīkst intervēt tikai par mākslu? Tu jau nocitēji: """Satori" .. piedāvā lasītājiem viedokļus par aktuālām kultūrpolitiskām un sociālām problēmām" Es domāju, ka šī intervija paiet zem tā.

        Bet otra jautājuma daļa bija, kādēļ tu vēlētos ierobežot mākslu. Zemāk esošais komentārs, ka māksla ir skaistas lietas, taču ir pilnīgas muļķības. Es maz jēdzu no mākslas, bet nu ne tika maz, lai domātu, ka māksla ir tikai par skaisto un vieglo, un neproblemātisko.
        • bija ne par tēmu un garlaicīgi, tur jau nekā nebija
        • jautājums par mākslas ierobežošanu nav man domāts:-)), tā saprotu, drīzāk - retorisks
          • Tas bija par šo tavu domu: "..jāklasificē kā “ierobežotas pieejamības informācija” un jāatdala no mākslas."
            • runa par tehniskām lietām, finansējumu, sāpēm pēc operācijas:-), apnicīgi
        • nu nav tā vieta , kur lasīt par medicīniska rakstura manipulāciju izmaksām un pārējo gifņu:-)
          • Btw, Satori jau iepriekš ir bijuši raksti gan par abortiem, gan sterilizāciju, gan olšūnu ziedošanu, un gan jau vēl par viskautko medicīnisku.
            • nav runa par citiem rakstiem, šis ir nekāds:-), parasti nav parasti, katrs gadījums ir individuāls:-)
              • Nav taču obligāti jālasa, ja tēma derdzas. Es, piemēram, izlasīju ar interesi, kaut arī man nepavisam nav viennozīmīga attieksme pret visu ņemšanos ar dzimtēm.
                • neviens neteica, ka tēma derdzas, neprofesionāla intervija, neinteresanta; katram ir tiesības uz savu viedokli, nekritizēju intervējamo vai situāciju visu situāciju ar intervējamo, bet to - ka neinteresanti
            • jā, jau sen es sapratu, ka tur nav ko lasīt.
        • kas tā par mākslu, kad ralsta par sevis čakarēšanu un par to, cik tas maksā:-)
  • Tā vispār nav nekāda māksla vai kultūra. Māksla ir skaistas lietas, kas nomierina prātu un dziedē dvēseli. Šī ir kaut kāda priekšvēlēšanu propaganda, lai grautu dzimuma lomas.
Powered by Sviesta Ciba