xxl - Kolka cool [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kolka cool [Jan. 4th, 2012|11:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:January 4th, 2012 - 01:06 pm
(Link)
Tad tu saki, ka vajag izrauties?
From:[info]unpy
Date:January 4th, 2012 - 01:10 pm
(Link)
Izrauties, nevis ar varu izraut. Ja visapkārt būs vieni vienīgi sociālo zinātņu maģistri, tad nebūs, kas veikalā kastes krauj vai miežus audzē. Jau tā tagad pilnas ielas mentālo krāvēju ar sociālo zinātņu maģistru diplomiem kabatā:))
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:January 4th, 2012 - 01:26 pm
(Link)
Izcili precīza bija Simonas neveiksme, potenciālo zāles pļavēju meklējot. Dzīves īstenībai tuvāk būtu, ka kādu vecu sīni pa piecīti viņa tomēr sadabūtu, jaunie gan nebija ar mieru tādu smagu darbu uzņemties.
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:January 4th, 2012 - 01:54 pm
(Link)
A vot šitais ir kaut kāds mūžvecs tizls arguments. Ir kādi pierādījumi bez roku vicināšanas un vīpsnēšanas? Ka augstāks vispārējais izglītības līmenis un atvērtāks prāts principā traucēs?
From:[info]unpy
Date:January 4th, 2012 - 02:09 pm
(Link)
Izteikti gadījumi ir bijuši divreiz dzīvē, divas kolēģes, viena - maģistrs ekonomikā, otra - maģistrs psiholoģijā. Abas divas katastrofāli, neglābjami trulas. Pirmkārt, tas traucēja visiem, kas bija kolēģi, jo viņas nespēja veikt savus darba pienākumus, otrkārt, pieļauju, ka tas traucē viņām pašām visā dzīves garumā, ja viņas mēģina sameklēt "adekvātu" darbu.

Nu, labi, šīs bija kas izcils, bet visādi citādi - mani traucē, ja ir jāsaskaras ar neattapīgiem cilvēkiem, kuriem pēc sava ieņemamā amata būtu jābūt attapīgiem. Ja kaut kur strādā kaut kāds trulenis, tad jau skaidrs, ka tālab, ka viņam ir atbilstoša izglītība.
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:January 4th, 2012 - 02:44 pm
(Link)
Starp citu, attapīgais tipāžs Kolka Cool bija – benzīntanka veikaliņa knīpstanga, viena no filmas pērlēm. Tāds pikants pretstats visām pārējām, pusletarģiskā miegā planējošajām sievieškārtas būtnēm.