|
Augusts 28., 2016
22:29 Jautājums: Ir gadījusies laime tikt pie apmēram 2-3kg sarkano aso piparu. Ne pārāk garas, smukas pākstis. Ko ar viņām sadarīt, kā gatavot, konservēt, ja mājās izteikti aso ēdienu cienītāju nav.
Upd. Vai kāds grib paņemt daļu šīs asās laimes?
|
Comments:
| From: | mako |
Date: | 29. Augusts 2016 - 05:38 |
---|
| | | (Link) |
|
Kaltēt. Un tad pa druskai pie sautējumiem un zupām.
var arī iemarinēt, bet ja īsti aso ēdienu cienītāju nav nez vai ir vērts to pūļu.
Savulaik ar šādiem krājumiem es brīnišķīgi papildināju zupas, piegriežot svaigā veidā. Taču aso ēdienu necienītājiem ieteiktu pārdot šīs šausmas tiem, kas spēs novērtēt :)
Teorētiski grib, praktiski nav īsti vaļas. |
|
|
Sviesta Ciba |