Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 28., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:29
Jautājums: Ir gadījusies laime tikt pie apmēram 2-3kg sarkano aso piparu. Ne pārāk garas, smukas pākstis. Ko ar viņām sadarīt, kā gatavot, konservēt, ja mājās izteikti aso ēdienu cienītāju nav.

Upd.
Vai kāds grib paņemt daļu šīs asās laimes?

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]mako
Date:29. Augusts 2016 - 05:38
(Link)
Kaltēt. Un tad pa druskai pie sautējumiem un zupām.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:29. Augusts 2016 - 08:25
(Link)
var arī iemarinēt, bet ja īsti aso ēdienu cienītāju nav nez vai ir vērts to pūļu.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:29. Augusts 2016 - 11:48
(Link)
Savulaik ar šādiem krājumiem es brīnišķīgi papildināju zupas, piegriežot svaigā veidā. Taču aso ēdienu necienītājiem ieteiktu pārdot šīs šausmas tiem, kas spēs novērtēt :)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:30. Augusts 2016 - 11:53
(Link)
Teorētiski grib, praktiski nav īsti vaļas.

> Go to Top
Sviesta Ciba