|
|
|
Jūnijs 21., 2016
Comments:
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/40096/2365) | | From: | blond |
| Date: | 22. Jūnijs 2016 - 03:31 |
|---|
| | | (Link) |
|
Kas tur ko gatavot, nekā nav jāgatavo.Ja lielas - pārgriez gareniski uz pusēm. Zivs rumpim nogriez spuras un asti, izgriez asaku, liec visu katlā un vāri buljonu. Ar garšvielām, protams. To visu pēc tam izņem ārā, nokāš buljonu un liek iekšā, ko grib. Zivs filejas gabaliņus pavisam ātri apvāra, lai nepaliek sausi.
Paskaties FB bildē - tās bivis ir MILZĪGAS! Man galvu būtu uz pusēm ar cirvi jācērt. Tāpēc vienkārši ņemšu vislielāko katlu, kāds mājās ir. Vakar sadalīju bivis, salikām pa maisiņiem - iznāks 4 zupas un 4 otrie ēdieni. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |