Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 21., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:25
Islandiešu vīrieši prot apburt. Tā viens lielisks cilvēks man šodien uzdāvināja divas milzu mencas. Galvas vien ir 20cm garas. Sadalīju tagad vairākām ēdienreizēm.

Ļoti aktuāls ir jautājums par galvām - kā viņas sagatavot zupas vārīšanai?

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]blond
Date:22. Jūnijs 2016 - 03:31
(Link)
Kas tur ko gatavot, nekā nav jāgatavo.Ja lielas - pārgriez gareniski uz pusēm. Zivs rumpim nogriez spuras un asti, izgriez asaku, liec visu katlā un vāri buljonu. Ar garšvielām, protams. To visu pēc tam izņem ārā, nokāš buljonu un liek iekšā, ko grib. Zivs filejas gabaliņus pavisam ātri apvāra, lai nepaliek sausi.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:22. Jūnijs 2016 - 15:52
(Link)
Paskaties FB bildē - tās bivis ir MILZĪGAS! Man galvu būtu uz pusēm ar cirvi jācērt. Tāpēc vienkārši ņemšu vislielāko katlu, kāds mājās ir. Vakar sadalīju bivis, salikām pa maisiņiem - iznāks 4 zupas un 4 otrie ēdieni.
[User Picture]
From:[info]vilks_vienacis
Date:22. Jūnijs 2016 - 20:35
(Link)
Žaunas vienīgi izgriez - tās varot dot zupai rūgtu piegaršu.(gan jau ka novēlota infa, bet nu ja nu tomēr).
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:23. Jūnijs 2016 - 02:15
(Link)
Jā, paldies. Vakar jau sagūgļoju par to rūgtumu un izgriezu saunas un acis ar. Tās mājiniekiem "dzīvot traucēja". Iznāca ārkārtīgi garda zupa vislielākajā katlā no 1/3 zupai atvēlēto labumu.

> Go to Top
Sviesta Ciba