|
Decembris 2., 2012
10:08 iemēģināju sausā maisījuma kūku (manna,milti, cukurs 1:1:1 +cepampulveris un kārtās ar rīvētiem āboliem un augšā uzrīvēts sviests). Domāju jau, ka tūlīt varēšu dvest ak un vai, cik gardi, cik vienkārši, cik ātri. Bet nē. Nu nav tā īsta kūka. Tāda nabadzības piegarša. Un daudz par saldu priekš manis.
|
Comments:
| From: | nova |
Date: | 2. Decembris 2012 - 10:15 |
---|
| | | (Link) |
|
un kas vajadzīgs,lai negaršotu pēc nabadzības kūkas?
| From: | jojo |
Date: | 2. Decembris 2012 - 11:13 |
---|
| | | (Link) |
|
kad gatava, kanēli un cukuru aboliem un mazliet apslacīt ar rumu vai brendiju, ja sausa?
Izklausās vienkārši. Es tomēr pārbaudīšu (pielikšu mīklas daļai vaniļu, āboliem kanēli). Varbūt ābolu masu varētu samaisīt ar saldo krējumu, lai sanāk kūcīgāk?
tad varētu būt par mitru. Tur tas triks itkā tajā, ka ābolu sula sasūcas sausajā masā, tā uzbriest un itkā garšojot pēc smilšu mīklas. Man gan tā negaršoja.
Man gan sanāca ļoti laba. Sirsnīgs paldies visas mūsu ģimenes vārdā par recepti! Cukuru liku 2/3 glāzes, manā un miltus pa glāzei + četrus sulīgus un diezgan saldus ābolus. Papildus pieliku vaniļas cukuru maisījumam, ābolus sabēru ar kanēli, gribēju arī gatavo kūku apbērt ar pūdercukuru, bet nepaspēju :D
Es arī šito izmēģināju, iespējams, liku pārāk plānās kārtās, jo man tā kūka visa saķepa vienveidīgā masā. Un jā, daudz par saldu. Tad jau labāk uz pirktās kārtainās mīklas sagriezt ābolus un pārliet ar krējumu+olām+cukuru |
|
|
Sviesta Ciba |