|
Novembris 8., 2012
13:20 Vakar pierijos kā suķis. Un aptuvenās vakariņu izmaksa visai saimei 60santīmi. Uzvārīju putraimu putru ar pienu. Piciņa sveista vidū un pārbērta ar sāli. Meitēns arī slavēja. Vienīgais mīnuss ēdieniem garšīgi un pa īstam lēti - visi ilgi jātaisa. Nu labi, putra nav TIK ilgi, taču savas 40 minūtes jāsutina gan.
|
Comments:
Auzu pārslu biezputra ātrāk gatavojas.
toties miežu biezputra garšīgāka. nezinu nevienu, kas tā būtu laizījies par auzu putru kā par bukstiņputru.
| From: | str |
Date: | 8. Novembris 2012 - 14:37 |
---|
| | | (Link) |
|
ha- auzu putru gan ( tā kas nav no pārslām)
no kā tad, ja ne pārslām? No pašām auzām?
| From: | str |
Date: | 8. Novembris 2012 - 14:55 |
---|
| | | (Link) |
|
jā- no pašām!
| From: | str |
Date: | 8. Novembris 2012 - 16:36 |
---|
| | | (Link) |
|
man liekas - pie zemniekiem kkādiem jābūt gan. man ir tādi- drupināti. |
|
|
Sviesta Ciba |