Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 8., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:20
Vakar pierijos kā suķis. Un aptuvenās vakariņu izmaksa visai saimei 60santīmi. Uzvārīju putraimu putru ar pienu. Piciņa sveista vidū un pārbērta ar sāli. Meitēns arī slavēja.
Vienīgais mīnuss ēdieniem garšīgi un pa īstam lēti - visi ilgi jātaisa. Nu labi, putra nav TIK ilgi, taču savas 40 minūtes jāsutina gan.

(7 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:8. Novembris 2012 - 13:58
(Link)
Auzu pārslu biezputra ātrāk gatavojas.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:8. Novembris 2012 - 14:29
(Link)
toties miežu biezputra garšīgāka. nezinu nevienu, kas tā būtu laizījies par auzu putru kā par bukstiņputru.
[User Picture]
From:[info]str
Date:8. Novembris 2012 - 14:37
(Link)
ha- auzu putru gan ( tā kas nav no pārslām)
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:8. Novembris 2012 - 14:39
(Link)
no kā tad, ja ne pārslām? No pašām auzām?
[User Picture]
From:[info]str
Date:8. Novembris 2012 - 14:55
(Link)
jā- no pašām!
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:8. Novembris 2012 - 16:13
(Link)
kur tad tādas var dabūt?
[User Picture]
From:[info]str
Date:8. Novembris 2012 - 16:36
(Link)
man liekas - pie zemniekiem kkādiem jābūt gan.
man ir tādi- drupināti.

> Go to Top
Sviesta Ciba