Tipa75 - wikileak

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 7., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:17 - wikileak
Es nezinu, vai tā ir Latvijas mediju telpas īpatnība, vai tā ir arī pašā šajā atklātības pārgūzmā. Bet par Krieviju, izņemot to, ka Putins izgriež tikko nošautam lopam sirdi un dāvina Berluskoni, neko sliktu nemanīju. Vai jūs kaut ko manījāt? Vai jūs pamanījāt kaut ko nelabu par Āzijas zemēm? Jebšu atklātības kārie wikileak ļautiņi tikai čakli ņemas, lai iznīcinātu vēsturisko Vakareiropu un štatus.

Ko es par to domāju? Pisec ir briesmīgs, jo šitā pāratklātība draud ar baismu klopi.

(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:7. Decembris 2010 - 22:30
(Link)
par Krieviju bija vēl šis tas, par Āziju gan cik saprotu dziļs klusums. Bet jāņem jau arī vērā tas no kurienes informācijai kājas aug.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:7. Decembris 2010 - 22:37
(Link)
nu neko nozīmīgu Krievijai nemanīju.
Jā, vispār, runa jau ir par to no kurienes kājas aug šai atklātības labdarībai.
[User Picture]
From:[info]spotty_flyer
Date:7. Decembris 2010 - 22:39
(Link)
Man ir kategorisks viedoklis, ka ljautinjiem parastajiem tieshâm nevajag zinât visu.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:7. Decembris 2010 - 22:42
(Link)
visiem un visu nekad nevajag zināt. Pat kāzās izceļas klope, ja pēkšņi visi radi atklātības uzplūdā sāk stāstīt viens otram ko par tiem domā.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:7. Decembris 2010 - 23:02
(Link)
Da laaaabi, tāpēc jau visi visu gruzī uz Asanžu, nevis [publiski] pizģī savējos. Tipa viņš ir īvilz, pārējie visi balti un pūkaini, mēs neko tādu nemaz negribējām teikt, utt.

Taisnību sakot, es šito pasākumu tomēr vairāk atbalstu. Jo vidējais baurs nav pietiekami rīcībspējīgs, neatkarīgi no viņa viedokļa par, kamēr pie varas esošie - vienosies, parunāsies, galu galā neviens nav bez melnumiņa sirdī. Bet tas, ko es atbalstu, ir fakts, ka visa šitā politika taču tiek bīdīta, kakbi, vidējā baura vārdā, nu caur demokrātiski ievēlētiem priekšstāvjiem. Un tas ir feini, ka cilvēks var uzzināt, par ko netieši lēmis.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:7. Decembris 2010 - 23:13
(Link)
tās vadlīnija baurs jau zin tāpat. Un starp vārdiem nepateikto arī. Nu kurš gan no mums nezin, ka sprukām NATO, lai paglābtos no Krievijas. Starp parastajiem mirstīgajiem normāli norit arī sarunas par Gruzijas tuvumu Latvijai utt utjp. Bet savādāk ir, kad psihā Krievija tagad var izlasīt skaļi, ka NATO pret viņiem savas "puškas" pagriezusi. Savādāk ir, kad nevis pa iekšu vešu pamazgā, bet izkar uz galvenās ielas palagus "skat, skat - šie netīrām kājām gultā gājuši, un te ir tauku pleķis uz krustāmkleitas". Tieši informatīvā vakuumā no citām pusēm Eiropa un Štati, pēc plašāk skatījuma - visa kristīgā sabiedrība - izskatās slikta pri slikta.
Šobrīd karot nav jēgas - pif, paf, pāris bumbas un visi beigti. Toties iznīcānt ar informāciju - jū-hū! "Skaldi un valdi" jaunās skaņās.
From:[info]fedrs
Date:8. Decembris 2010 - 01:17
(Link)
Jā, interesanti, kas pirmie pagūs referendumā nobalsot par totālās kontroles un cenzūras ieviešanu, amerikāņi vai latvieši.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:8. Decembris 2010 - 08:02
(Link)
Nu, nevajag jau uzreiz lekt uz ecēšām.

> Go to Top
Sviesta Ciba