31 August 2009 @ 06:43 pm
kultūra nevaid mirusi  
Šī bloga autors sirsnīgi apsveic Helēnu Demakovu ar Eiropas stipendijas iegūšanu. Domājams, ka tas viņai palīdzēs realizēt savu sapni: tomēr īstenībā mans dzīves aicinājums ir rakstīt garlaicīgus tekstus par mākslu saujiņai interesentu (Smejas.), nevis skriet un menedžēt. (no šejienes). Labs darbs, kas padarīts. Mums ir izcili līgumi, latvju kultūra zeļ un plaukst. Tāpēc tagad ex-KM ar mierīgu sirdi un fondu atbalstu var pievērsties garlaicīgu tekstu rakstīšanai.

(P.S. Ja kādam galīgi nav ko darīt, tad aptuveni šādi iedomājos HD kultūrpolitisko vīziju par to, kā latvju nokijas iekaros pasauli dodoties, piem., uz Venēcijas u.c. biennālēm: video (protams, ar M. Vanaga mīļāko skaņu celiņu)).
 
 
( Post a new comment )
[info]antons_v on August 31st, 2009 - 08:52 pm
So strašnoi siloi!!!

Žēl tikai, ka stīpa tik maza - pret viņas ierastajiem mērogiem 800 Ls mēnesī tāda sīcene vien ir.
(Reply) (Thread) (Link)
thel[info]thel on August 31st, 2009 - 09:07 pm
mjā, ja tā padomā, tad nekas daudz tas nav. bet varbūt Vanags nedaudz piemetīs pateicībā par labi pavadīto sadarbību vairāku gadu garumā?
(Reply) (Parent) (Link)
helvetica[info]helvetica on September 1st, 2009 - 12:49 am
ak dievs, šitās LV izglītības iestādes!!! Skolas lepojas, ka tieši pie viņiem Emši, Kalvīši un Šķēles skolojušies. Augstskolas smērējas dirsā caurkritušiem politiķiem. uz kusaku šļuškas cer, vai?
(Reply) (Link)