13 February 2012 @ 05:09 pm
Maskas  
Nezināju, ka ir šāds likums: "Policisti skaidroja, ka aizturētais cilvēks vairākkārt brīdināts. Protestētājs aizturēts, jo bijis uzvilcis masku. Protesta akcijas rīkotāji iepriekš aicināja cilvēkus pasākuma laikā neizmantot maskas, jo to aizliedz likums." (http://www.diena.lv/latvija/zinas/pie-valdibas-ekas-aiztur-vienu-no-protestetajiem-pret-acta-13931187)

Taisnība jau ir - kā kontrolēs cilvēkus, ja viņi maskēsies un būs neatpazīstami? Tiesa, vajadzētu aizliegt sievietēm krāšļoties, jo tas arī diezgan maina viņu fizionomiju. Korsetes, parūkas, mākslīgās ūsas, brilles un augstpapēžu kurpes arī vajadzētu aizliegt. utt.
 
 
( Post a new comment )
thel[info]thel on February 13th, 2012 - 05:48 pm
Jā, skaidrs. Daži punkti varētu būt visnotaļ saprātīgi. Izņemot, šķiet, otro (ko darīs mūsu rokeri. un vispār - kāpēc es nedrīkstētu būt ar bruņuvesti) un trešo - maskas var izprast dažādi (sejas krāsojums? Lielas brilles a la Eltons u.tml.).
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]unpy on February 13th, 2012 - 05:55 pm
Nu, kā, otrais jau kā reizi ir ļoti labi izprotams - ja būsi viss viduslaiku bruņinieka turnīra tērpā, kā tad tevi mūsu policisti varēs ar gumijas lodēm sašaut, ja tāds iekāriens uznāk?

Mani gan 6.punkts iepriecina visvairāk:))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]antons_v on February 13th, 2012 - 06:35 pm
Geju praidam, tātad, ir jāsavaldās :D
(Reply) (Parent) (Link)