Fri, Oct. 13th, 2017, 11:09 pm
Slimnīcas lietas

Pirmā saskare ar slimnīcu. Nepaliku pa nakti un pat ne uz visu dienu, bet pirmo reizi nācās iet uz uzņemšanu. Pagriezu galvu un pēkšņi asa, drausmīga sāpe. Pirmā sistēma, jutos kā kiborgs. Bet es kopumā labi tiku galā. Esmu kļuvusi neticami līdzsvarota - sev, jo salīdzinot ar citiem neesmu.
Tagad ir jau labāk, bet tie kaili gan man iet uz galu. Saskāros atkal ar pilnīgi nenormālo neiroloģi, bet kopumā būs jau labi. Sāp vēl arvien, bet kļūst labāk. Tomēr pa nakti gan uznāca histērija, jo sāpēja šausmīgi, sāka spiest uz galvu un tumšoties apziņa. Ātros tā kā negribējās, pagaidīju līdz 9.00 mana ģimenes ārste sāka pieņemt, viņa nosūtīja tālāk.
Daudzi ir jau kopš bērna kājas pieraduši pie slimnīcām, bet man nav nekad bijusi tāda slimība, ne operācija, kas prasītu slimnīcu. Mani tas viss mulsina un biedē. Bet, atskaitot pilnīgi "nožņaugt gribas" neiroloģi, attieksme bija ļoti laba, par ko priecājos.

Fri, Oct. 13th, 2017, 11:33 pm
[info]qgmr101

interesanta pieredze

es arī tikko pirmo reizi biju slimnīcā kā pacients slimnīcā

biju pārāk dziļi iebāzis ieslēgtu vibratoru un tas nenāca vairs ārā un ievirzījās arvien dziļāk, vibrēja kaut kur iekšā vēderā, viņi man uztaisīja pilno narkozi, lai izņemtu, un pēc tam un vienu nakti paturēja turpat, jo tā pēc pilnās narkozes laikam ir pieņemts

interesanta perspektīva uz dzīvi tā sakot

jā, tas katetrs un elektrōdi uzlīmētie un vadi un tā, tāda kiborgiska sajūta

kas to zin, varbūt pat bijām pavisam blakus

Fri, Oct. 13th, 2017, 11:33 pm
[info]qgmr101

attieksme arī bija ļoti laba — lietišķa un laipna

Sat, Oct. 14th, 2017, 08:57 pm
[info]tethys_

Anālie vibratori tāpēc es ar specifisku galu, lai neiet iekšā. Vajag izmantot pareizos gadžetus.