Mon, Aug. 11th, 2014, 10:23 pm
Nekā svaiga, visi atomi vienas vienīgas humpalas.

Man viss besī ārā!
Man riebjas šī plānprātiņu valsts, šī nomaļā planēta, šī nožēlojamā galaktika, un Visums - tas ir pilnīgs FAIL!!!!! Kurš mēsls to visu izdomāja??? Iedeva man šitādu dzīvi, un šitādu ķermeni, un tādus gēnus, un šitādas smadzenes, un ielika mani šajā visā vājprātā???
Nopietni, kas te vispār notiek? Kas tas viss ir??? Kā tas ir domāts?
Melo ikviens, kas saka, ka zina. Šito randomo vājprātu nav iespējams salikt nekādā sistēmā, to nav iespējams izskaidrot, sistemātiski aprakstīt vai vēl jo vairāk - nosaukt par kaut ko cēloņsakarīgu vai - TAISNĪGU!!!
Bļe, es nesaprotu, kā mēs visi kā tirliņi izliekamies, ka tas vienkārši nav kaut kāds sviests, par ko pat ierēkt ir par daudz, kaut kas nenozīmīgs - pilnīgi viss, ko darām, dari, ko gribi, sanāk kā vienmēr, ja kaut kas paveicas, tad otrā dienā tev norauj kāju, tavs bērns piedzimst ar trīs galvām un piecām astēm, un vēl kāds bomzis izrauj tevi pakaļā un tu saslimsti ar AIDS, tikai tāpēc, lai cits bomzis no tevis varētu aplipināties un tu nomirsti no tā, ka paslīdi uz savas miljonu laimējušās loterijas biļetes un sasit galvu pret podu.
Jēziņ, viss, ko mēs darām, ir vērsts tikai vienā virzienā - mēģināt šito izturēt!!!!! Mēģināt radīt jel kādu jēgu šim cirkam ir visa dzīves jēga. Cilvēka spožums un posts.
Fui, nu vienkārši pretīgi. Viss ir pretīgi un viss ir nicināms.
Es nesaprotu, kā mēs to varam izturēt!!!
Es katrā ziņā nevaru izturēt savas daudzās !!!!!!!!!!!!! un ???????????????????????????????????????????????
Kā lai pasaka, ka tas viss ir nopietni un skaļi? Neviens taču nedzird. Neviens nedzird, neko nezina un nemana. Neviens neko neredz, nejūt un nesaož kā smird visa šī padarīšana, pēc līķu smakas un tā, ka mēs visi esam radīti no zvaigžņu putekļiem - miljardās reizes pārstrādes produkts. Nekā svaiga, visi atomi vienas vienīgas humpalas, vēmekļi, ko izvēma Lielais Spļāviens sejā, kas nemitīgi kombinējas un mijas, un kopojas nespējā radīt jel ko jaunu, entās paaudzes lietotas preces, lietotas domas un lietotas jūtas.
Esamība ir pretīga, derdzīga iekārta.

Tue, Aug. 12th, 2014, 11:19 am
[info]scaramouche

Laipni lūgti klubiņā.

Tue, Aug. 12th, 2014, 11:59 am
[info]teiksma_ragana

Tas ir īslaicīgs viedoklis, periodisks.

Thu, Aug. 14th, 2014, 05:45 pm
[info]sakaarnis

Jānolaiž ūdens un jādzīvo tālāk. Dīvaini, tas viss kaut ko pazīstamu uzpeldina no iegūtās dzīvesziņas, bet laikam āda jau par biezu. Šis ir vientulības gadsimts, es stāvu savā klintī un spļauju visiem uz galvas, nekāda vaina.

Fri, Aug. 15th, 2014, 08:13 pm
[info]teiksma_ragana

Nu tās jau ir pārejošas sajūtas, kā iepriekš teicu... bet dažreiz jūtos tieši tā.