paaugstināta temperatūra - 105 [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

105 [12. Jul 2017|17:03]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
biju nonākusi vietā, kur eksistē normāla izmēra spoguļi. pati savās mājās ieraudzīt sevi pilnā augumā neesmu varējusi jau vairāk nekā divus gadus. tāpēc priekšstats par savu ķermeni man veidojas no atspulga fragmentiem mazajā padomju laiku spogulītī, noķertiem mirkļiem skatlogos un mēģinājumiem sevi tīri fiziski nopētīt. nekas no šī nedod diez cik precīzas zināšanas.

un es stāvēju, vēroju savu puskailo ķermeni un neiedomājami sev riebos. zināju, ka man ir sakumpuši pleci, līka mugura un nedaudz-par-daudz apaļš vēders. visas klasiskās "sēžu ikdienā pie datora, pēdējoreiz sportoju sen senos laikos pie fizioterapeita" dzīvesveida iezīmes. taču izrādās, ka ir trakāk. esmu visa tāda mīksta, apaļa, trīceklīga. izskatos tā, it kā nesen būtu dzemdējusi. tikai bez krūtīm. ne tikai manus draugus, bet arī mani pašu bija apmānījis mans nelielais augums un šķietamais tievums. fakts, ka manas plaukstas locītavas apkārtmērs ir mīlīgi piecpadsmit centimetri, nenozīmē, ka mīkstākās ķermeņa daļas nekad neizplūdīs un nenokarāsies.

tagad vēl vairāk gribas slēpt sevi no citu cilvēku acīm. arī vīrieša. vēl izteiktāk seksa laikā domāju par savu ķermeni un pati apgrūtinu sev atbrīvošanos. lai gan zinu jau, ka tas ir brīdis, kurā vīriešiem absolūti vienalga. turklāt viņš jau ir redzējis visu, ko vien iespējams, kāda vairs jēga slēpties?

žēl tikai, ka pat šis riebums nav pietiekoši spēcīgs motivators sportisku aktivitāšu uzsākšanai.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]peepingtom
Date:13. Jūlijs 2017 - 09:32
(Link)
Viens ir ieraudzīt bildi spogulī, viss pārējais kas seko pēc tam jau ir sagrozīti vērtību spriedumi apziņā.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:13. Jūlijs 2017 - 12:47
(Link)
bet nav taču noliedzams, ka stalta stāja, neizgāzies vēders un taisna mugura ir daudz pievilcīgāk par pretējo. tīri tādēļ, ka veselīgāk.
From:[info]homebound
Date:13. Jūlijs 2017 - 15:46
(Link)
Kas nu kuram šķiet pievilcīgs. Visas nopīpējušās, nodzērušās rokzvaigznes tomēr kaut kā tik un tā bija un palika seksa elki. Pievilcība ir kaut kas cits.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:13. Jūlijs 2017 - 16:14
(Link)
jā, viņu šarms slēpās dzīvesveidā, mūzikā un attieksmē. un pievilcību vispārējā nozīmē tieši tas arī veido, es piekrītu. taču svarīgi ir patikt arī sev. nekaunēties no sava ķermeņa. nebūt tādam ļumīgam kartupelim.
From:[info]homebound
Date:13. Jūlijs 2017 - 17:36
(Link)
Jā, ir svarīgi patikt sev. Bet arī tas nenāk no izskata. Ja nemācēsi, kā tas ir - mīlēt sevi - nemīlēsi arī tad, kad izskatīsies tā, kā gribi. Vajag mīlēt UN gribēt izskatīties vēl labāk. Nevis mīlēt tikai tad, kad izskatīsies vēl labāk. Pati raksti, ka tā kauna izjūta tā pat nemotivē.

Vēl man liekas, ka kaunēšanās lielā mērā nāk arī no ārpuses. Es sāku kaunēties mazāk, kad dabūju paskatīties uz to, ka citi cilvēki arī nav perfekti, bet tik un tā skaisti, nevis uz Holivudas fotošopētajām dāmām vai mākslas foto aktiem. Izaudzināju no sevis ārā to iekšējo šausmināšanos, kad redzēju citiem riepas, matiņus, pumpas un vēl nez ko. Uzreiz vieglāk palika.

Man viskautkas ļum, pumpains dibens, matiņi visur... varētu labāk, un dažreiz kaut ko daru, bet mīlu bez nosacījumiem.
From:[info]homebound
Date:13. Jūlijs 2017 - 17:37
(Link)
Ja jau tā pat mīlu sevi, tad arī lielāks prieks, kad kaut ko sanāk uzlabot sevī. Nevis vilšanās, ka tikai vienu mazu lietu salaboju, bet viss pārējais joprojām vietā. Tas demotivē.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:13. Jūlijs 2017 - 22:25
(Link)
pareizi jau tu runā. un citos cilvēkos es neredzu pumpas, matiņus, riepas vai ko nu vēl, viņi visi ir tik sasodīti skaisti. vismaz to soli es tad laikam esmu spērusi.

tikai sazin, kur tad, ja ne kaunā un nepatikā, šo motivāciju meklēt.
From:[info]homebound
Date:14. Jūlijs 2017 - 09:59
(Link)
Varbūt kaut kādā sacensības sparā? Pašai ar sevi, dzenoties pēc jauniem sasniegumiem. Uzstādot mērķus un tad ar lielu gandarījumu guļot uz grīdas jēlu vēderu pēc izcīnītajām 30 presītēm. Vēl var kopā ar citiem, bet visvairāk jāiemācās izbaudīt process, lai ir tik forši kā naktī braukt ar velo.

Es šito arī vēl mācos un ļoti gribu iemācīties.
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:14. Jūlijs 2017 - 13:43
(Link)
jā, šo apgūt nav viegli. man nestrādā ne sacensības gars ("ai, kāda gan vispār jēga?"), ne kopā darīšana (ja tas ir kaut kas, kur nejūtos stipra, es negribu, lai kāds mani redz to darām). vēl neesmu sapratusi, kas vispār jebkad mani spēj motivēt. uz jebko. reizēm spīts, bet īslaicīgi.