atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:49 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 20th, 2019 - 02:26 am
(Link)
tas 5htp izklausās pēc brīnumzālītēm no filmas 'rekviēms sapnim' :D

jā, mistika ar to koncentrāciju! es tur neko nesaprotu. citreiz liekas, ka mani apsēduši gari. ļoti bieži vēlos brīnumzālītes no filmas rekviēms sapnim. esmu tikai pamanījusi, ka ir mazliet vieglāk, ja daudz kustas.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:September 20th, 2019 - 02:41 am
(Link)
viņas bišķi ir brīnumzāles, tajā visā, ko dara serotonīna būstošana (ne tikai līksmāka oma, bet arī samazināta ēstgriba, labāks miegs utt., ko visu ietekmē serotonīna aprite, un ar ēstgribu to toč varu apliecināt, ka strādā 100%, bet man arī problēmas vienmēr bijušas ar ēstgribu, kad esmu iemīlējusies, restīvi, kad viss tas ražojas pats no sevis). bet koncentrēšanās ir tik mīklains jautājums, it kā tas tiešām būtu saistīts tikai ar garīgo procesu..?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:September 20th, 2019 - 03:22 am
(Link)
izlasīju tikko, ka 5htp var saasināt arī koncentrēšanās problēmas.
daudzi jau saka, ka ADHD ir mīts un ka to var risināt sakārtojot psiholoģiju (kaut kas, kas rada paniku un haosu un zemu funkcionēšanu) un dzīvesveidu (cukurs, sports), bet es tiešām nezinu. ir vēl arī tā pieeja, ko marina aizstāv, par kaut kādām smadzeņu darbības līkņu īpatnībām. un vēl uz to var skatīties politiski, vai tiešām mums ir paredzēts 8 stundas diennaktī pavadīt lasot, rakstot un citās abstrakcijās?
Powered by Sviesta Ciba