atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:57 pm: lol, man fb uzbruka smoker-šeimeri. kas turklāt ir psihonauti.

un vispār, uzmanieties ar tām medicīnas tipa narkotikām. tur ir trausla līnija kad tas kļūst no zālēm par bezmērķīgu tripošanu. es domāju, ka mērķis joprojām ir apmierinoši integrēties materiālajā un sociālajā realitātē, nevis no tās aizbēgt. tas imo var notikt tikai caur normālā stāvokļa attīstīšanu. es runāju no nesenas sāpīgas privātas pieredzes. 5 grami psylocibīna ar aizsietām acīm un aizbāztām ausīm, ayahuasca reizi mēnesī, kāpēc ne, bet vai tu gribi izārstēt depresiju, vai ieraudzīt, ka nenormāli ir visi pārējie, izņemot tevi, un sākt ap to būvēt kaut kādas absurdas teorijas. es nezinu, kāpēc par šo tik maz tiek runāts. ja tās lietas būtu legālas, visi jau sen būtu šo te aptvēruši.

nelegalitāte nesaprotamo grūž vēl dziļāk tumsā

Comments

From:[info]tiesibsargs
Date:October 15th, 2018 - 10:14 am
(Link)
smēķēšana apdraud blakushumanoīdus.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 15th, 2018 - 10:45 am
(Link)
jā nu lol tomēr vajag attīstīt smadzenēs spēju nošķirt smēķētājus no viņu darbībām.
From:[info]tiesibsargs
Date:October 15th, 2018 - 01:29 pm
(Link)
tu domā, liedzot viņiem pīpāt?
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:October 16th, 2018 - 01:03 pm
(Link)
Ar šo ierakstu Tu netieši palīdzēji man noformulēt to, ko es domāju par dažādiem ne-medicīniskiem stimulatoriem ne-klīniskās situācijās, kuri palīdz vien labāk izvairīties no netīkamā darba ar problēmas sakni un tās apzināšanu.


Pirms dažām dienām lasīju LV biohackinga grupā sarunu pavedienu par to, kādas papildu piedevas lieto biohakeri- izbrīnīja daudzo sūdzības par trauksmi un neskaitāmi "heki" trauksmes mazināšanai. Saujām visādu reaģentu, ayahuasca avisam pa vidu. Man bija šķitis, ka "biohekings" ir par ko citu, nevis būšanu mūžam "high"un mūžam haipā un pašam ap sevi.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:October 16th, 2018 - 01:20 pm
(Link)
nu, es jau neteicu, ka tas ir tikai tas. bet tas ietver šo bīstamību, par kuru netiek runāts šī jautājuma tumsā būšanas dēļ.
tāpat var kļūt atkarīgs arī no recepšu medikamentiem.
man pašai medicīniskie augi un fungusi ir ļoti daudz atklājuši.
Powered by Sviesta Ciba