atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:39 am: čakras rietumu valodà ir pamatsajūtas par dzīvi, kas ietekmē spriedzi dažādās kermeńa vietās (un ilgtermińā veselību), kà arī cilvēka starojumu. feikums rodas no tā, ja kāda čakra ir 'ciet', bet pašam labāk gribētos, ka vińa ir 'vałā', tāpēc sāk to tēlot.

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:May 25th, 2018 - 10:45 am
(Link)
vai Tu vēlies par to runāt vai arī vnk šo pateikt?
[User Picture]
From:[info]saturday
Date:May 25th, 2018 - 12:13 pm
(Link)
parunāt :)
[User Picture]
From:[info]teja
Date:May 25th, 2018 - 02:08 pm
(Link)
rietumu medicïna attīstījās griežot cilvēkus vałā, kamēr austrumos tà attīstījās fenomenologiski. Kīnā un Indijā nedrīkstēja graizīt līkjus. fenomenologiski piemēràm kunga såpes vai taureńi vēderā vai elpas aizraušanās ni bailēm un klepus ir tajā pašā sistēmā. kermenī var novērot gan slimības gan emocijas. pašlaik kad ir vairåk neirozinātnes un kognitīvo zinātnju pētījumu šīs abas sistēmas sāk integrēt. polivagālā teorija, autonomās un centrālās nervu sistēmas darbība. somatika - ko es mācos. meditācijas ieguvumi veselības stāvokla uzlabošanai, utt.
var jau protams arī turpināt "pa vecam" - par to visu neinteresēties un rīt ripas. nekas traks nenotiks, bet arī nekas pārsteidzošs nē.
[User Picture]
From:[info]saturday
Date:May 25th, 2018 - 04:38 pm
(Link)
interesanti, paldies! vienmēr austrumu pasaules gudrības esmu tvēris ar skepsi, kas, iespējams, bijusi nepamatota. vajag likt šīs pasaules kopā!
[User Picture]
From:[info]teja
Date:May 26th, 2018 - 12:03 pm
(Link)
Rietumu medicīna protams ir ļoti attīstīta akūtajā palīdzībā, piem., ķirurģija, agresīvās infekcijas, utt., kamēr Austrumu zinības daudz labāk sakārto visādas "mazās vainas" kur vajag holistisku skatījumu. Piemēram hronisks sinusu iekaisums, alerģijas, garastāvokļi, mistiski savilkti muskuļi.
Mainstream Rietumu ārsti joprojām ārstē orgānu un slimību, nevis cilvēku. Izņemot dažus, ko tad uzreiz visur slavē kā "ļoti labus dakterus".
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:May 25th, 2018 - 09:37 pm
(Link)
Fake it till you make it! :D
Powered by Sviesta Ciba