power braunijs (sāļais saldums) :
100 g mandeļu miltu, 100 g kokosriekstu skaidiņu
80 g vārītu biešu
50 g kakao pulvera
pust.k. čili
pust.k. ingvera pulvera
tējkarote sāls
50 g dateļu
6 ēd k kokosriekstu eļļas (labāk izkausētas)
visu sablendē, pēc tam vēl pieliek salauzītu pustāfelīti 88% šokolādes, salauzītus valriekstus, sauju pīlādžu
uzliek uz cepamā papīra, cep 200 grādos 30 minūtes.
pirms sagriešanas un ēšanas labi atdzesē
100 g mandeļu miltu, 100 g kokosriekstu skaidiņu
80 g vārītu biešu
50 g kakao pulvera
pust.k. čili
pust.k. ingvera pulvera
tējkarote sāls
50 g dateļu
6 ēd k kokosriekstu eļļas (labāk izkausētas)
visu sablendē, pēc tam vēl pieliek salauzītu pustāfelīti 88% šokolādes, salauzītus valriekstus, sauju pīlādžu
uzliek uz cepamā papīra, cep 200 grādos 30 minūtes.
pirms sagriešanas un ēšanas labi atdzesē
Comments
cukura vajadzība desertos patiešām ir pārvērtēta! ja saliek labus un sirdi sildošus produktus un garšvielas un dabiski saldas lietas.
Mana dzīvokļa biedrene regulāri cep desertu no āboliem, auzu pārslām, linsēklām un olām; nenormāli gards.
iesaku gandrīz visu no šī saraksta:
https://deliciouslyella.com/category/re cipes/sweet-treats/?refine
Mana dzīvokļa biedrene regulāri cep desertu no āboliem, auzu pārslām, linsēklām un olām; nenormāli gards.
iesaku gandrīz visu no šī saraksta:
https://deliciouslyella.com/category/re
(Reply to this) (Parent)
Ar bietēm sanāk baigi labs, es gan mēģināju vienkāršāku recepti, bet šis izskatās, ka varētu būt vēl labāks
(Reply to this) (Thread)
es sametu iekšā visu kas mētājās skapīšos, bet obligāti nepieciešamā ir uz pusi mazāk
(Reply to this) (Parent)