atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:20 am: power braunijs (sāļais saldums)

100 g mandeļu miltu, 100 g kokosriekstu skaidiņu
80 g vārītu biešu
50 g kakao pulvera
pust.k. čili
pust.k. ingvera pulvera
tējkarote sāls
50 g dateļu
6 ēd k kokosriekstu eļļas (labāk izkausētas)
visu sablendē, pēc tam vēl pieliek salauzītu pustāfelīti 88% šokolādes, salauzītus valriekstus, sauju pīlādžu

uzliek uz cepamā papīra, cep 200 grādos 30 minūtes.
pirms sagriešanas un ēšanas labi atdzesē

Comments

[User Picture]
From:[info]blond
Date:November 28th, 2017 - 11:20 am
(Link)
tas ir kā - uzliek uz cepamā papīra? kādā biezumā? izrullē?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2017 - 11:44 am
(Link)
nu tā ir masa apmēram putras biezumā; kā sanāk tā uzliek, apm 2 cm
mazliet jāpielej arī ūdens
[User Picture]
From:[info]blond
Date:November 28th, 2017 - 11:55 am
(Link)
Jāizmeģina, citādi es tik cepu te viskautko drausmīgi barojošu ar daudz cukura
[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2017 - 12:31 pm
(Link)
cukura vajadzība desertos patiešām ir pārvērtēta! ja saliek labus un sirdi sildošus produktus un garšvielas un dabiski saldas lietas.
Mana dzīvokļa biedrene regulāri cep desertu no āboliem, auzu pārslām, linsēklām un olām; nenormāli gards.
iesaku gandrīz visu no šī saraksta:
https://deliciouslyella.com/category/recipes/sweet-treats/?refine
[User Picture]
From:[info]daina
Date:November 28th, 2017 - 12:49 pm
(Link)
Ar bietēm sanāk baigi labs, es gan mēģināju vienkāršāku recepti, bet šis izskatās, ka varētu būt vēl labāks
[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2017 - 12:55 pm
(Link)
es sametu iekšā visu kas mētājās skapīšos, bet obligāti nepieciešamā ir uz pusi mazāk
Powered by Sviesta Ciba