atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:41 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:June 11th, 2017 - 04:28 pm
(Link)
Tev ir taisnība, ka kultūra tiek finansēta par sliktu cilvēku naudu, un, iespējams arī mazgājamie līdzekļi tur nonāk. Arī Purvīša balva tiek finansēta no nelaimīgu cilvēku - spēļu automātu spēlētāju naudas. Kāpēc LV ir aizliegta marihuāna, bet atļauti spēļu automāti? Pietiek ieskatīties tāda automātu spēlētāja acīs, lai saprastu, kas tur notiek.
Bet nevar noliegt, ka par šiem līdzekļiem tiek radīts kvalitatīvs produkts, un tu savos argumentos īsti neapstājies un sāki apdirst arī parastus cilvēkus ar kaislību uz kultūru, kas dara labas lietas. Ko labāk darīt ar slikto cilvēku naudu? Labāk lai viņi pērk vairāk mājas un mašīnas? Tās visas ir dilemmas, un nav skaidrs, kuri ir sliktie un kā to novērst, bet ir ļoti svarīgi par to runāt un domāt, nevis izlikties, ka tā nav.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:June 11th, 2017 - 06:19 pm
(Link)
Jā, sure, labāk lai mēs, labie un gaišie, pieņemam naudu no korumpētiem cilvēkiem un paklusām, zobus sakoduši, atbalstām korupciju un izliekamies, ka spoguļos neredzam savus brūnos šnobeļus.
Man mesidžs ir skaidrs - ja radošie atbalsta šādus cilvēkus, tātad korupcija ir OK. Nu tas ir - OK, ja nevar pieķert un ja visi interešu konflikti ir novērsti formāli, bet ne pēc būtības.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:June 11th, 2017 - 06:42 pm
(Link)
Tik pat labi ar šo var attaisnot Lembergu - paskat, cik gluds bruģis Ventspilī un cik krutu māju piešķīris rakstnieku simpozijiem!
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:June 11th, 2017 - 06:52 pm
(Link)
Nē, tiešām labi, ka novirza daļu līdzekļu pilsētai, savādāk būtu nopircis tikai kārtējās oranžās bikses un skābi rūtainu žaketi.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:June 11th, 2017 - 06:54 pm
(Link)
es nevienu neatbalstu un neattaisnoju! Viss sliktais ir iepīts sistēmiskās cēloņu seku attiecībās ar visu pārējo, ne tik slikto, un vienā naktī to neizmainīsi! Piemēram Bulgārijā ir daudz sliktāk. Viņiem joprojām ir rekets un šķēle.
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:June 11th, 2017 - 07:22 pm
(Link)
Jā, es saprotu, ka viena naktī tas viss nemainīsies. Bet kad tad to sākt? Un kurš to sāks? Radošie, acīmredzot, ne, ļoti gribas būt radošajiem, kaut arī saņem tik maz.
Jāgaida Laimes lācis! Tas atnāks un aizmēzīs sliktos!
[User Picture]
From:[info]teja
Date:June 12th, 2017 - 02:06 pm
(Link)
Jā, aktīvisms Latvijā patiešām īpaši nav modē, bet kaut kāds lietas notiek, piemēram, pret koku ciršanu Pērnavas ielā, dzīvnieku brīvība u.c.
Par to ka radošajiem gribas būt radošajiem es varu piekrist, arī savā gadījumā, jo sociālā realitāte nav vienīgā, kas mums ir, tāpēc esmu gatava ieguldīt tikai noteiktu daļu savas enerģijas sabiedriskā darbībā. Tieši par sevi varu teikt, ka savas cīņas jau esmu izvēlējusies, un tām arī koncentrējos.
Powered by Sviesta Ciba