atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:31 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2016 - 01:36 pm
(Link)
Tas ir tipa tā ka satiekas un sazvanās un runājas un noklust, kad Tu pietuvojies, sačukstas, un tu jūties "excluded"?
Es varētu piekrist, un šitais ārzemēs arī nebija. Uzticības grupas protams pastāvēja, bet dzimumi vienmēr bija very mixed, bet zināmā mērā arī tas bija saistīts ar to, ka ir mazāk atšķirību starp abu dzimumu problēmām - šeit visi tomēr dzīvo grāmatas "Sievietes, kas mīl par daudz" scenāriju
[User Picture]
From:[info]juris_tilts
Date:November 28th, 2016 - 04:31 pm
(Link)
Ļoti precīzi, man liekas, to var novērtēt tieši cibā: sievietes izmanto šīs atbalsta grupas "es esmu resna", "viņa mani apdirši", "jūtos depresīvi" un saņem no citām sievietēm atbalstu "beidz, kur nu tu resna", "tā gan ir kuce, neņem galvā", "atbrauc pie manis ciemos". Var pavērot dzimumu proporciju, kāda ir komentāros pie šiem ierakstiem. Vīrieši šādu atbalstu nesaņem vai saņem daudz mazāk. Piem, viens nebūt ne nepopulārs džeks pirms kāda gada bija ierakstījis, ka ir pamatīgā depresijā un bieži domā par pašnāvību. Un tur veselu dienu nebija nekādu komentāru vispār. Beigās viens ierastīja kko no sērijas "saņemies, nav jau tik traki". Nu, vai arī Tu pie mana viena posta ierakstīji kaut ko tādu kā "vai apzinies, ka ja Tu sevi nosauc par neglītu, Tu tūlīt saņemsi veselu kaudzi ar komentāriem, ka neesi neglīts?". Grūti šīs divas situācijas iztēloties pie pretējā dzimuma.

Nav laikta tagad izdomāt piemērus, bet man ir sajūta, ka tas līdzīgi ir arī ārpus cibas. Un runa nav par atbalsta nesniegšanu, bet noteikti arī par nemeklēšanu.

Esmu apskatījis arī specifiskus ārzemju atbalsta forumus, tur neko tādu nenovēroju. Arī neglītam džekam mierīgi uzraksta "looking great".
[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 28th, 2016 - 05:53 pm
(Link)
Tev ir taisnība, ka tas tā notiek. Arī es personiski vīriešu līdzjūtībai neuzticos, tomēr apzinos, ka to nedrīkst tā vispārināt, un vajadzētu censties to pārvarēt, in order to practice what I preach
From:[info]dute
Date:November 28th, 2016 - 07:37 pm
(Link)
Šis komentārs man atgādina, ka gribēju atzinīgi iekomentēt pie tava pēdējā ieraksta, bet aizmirsu.
[User Picture]
From:[info]juris_tilts
Date:November 28th, 2016 - 09:11 pm
(Link)
Paldies!
Powered by Sviesta Ciba