atmiņas par domām

[info]juris_tilts @ 04:31 pm: Ļoti precīzi, man liekas, to var novērtēt tieši cibā: sievietes izmanto šīs atbalsta grupas "es esmu resna", "viņa mani apdirši", "jūtos depresīvi" un saņem no citām sievietēm atbalstu "beidz, kur nu tu resna", "tā gan ir kuce, neņem galvā", "atbrauc pie manis ciemos". Var pavērot dzimumu proporciju, kāda ir komentāros pie šiem ierakstiem. Vīrieši šādu atbalstu nesaņem vai saņem daudz mazāk. Piem, viens nebūt ne nepopulārs džeks pirms kāda gada bija ierakstījis, ka ir pamatīgā depresijā un bieži domā par pašnāvību. Un tur veselu dienu nebija nekādu komentāru vispār. Beigās viens ierastīja kko no sērijas "saņemies, nav jau tik traki". Nu, vai arī Tu pie mana viena posta ierakstīji kaut ko tādu kā "vai apzinies, ka ja Tu sevi nosauc par neglītu, Tu tūlīt saņemsi veselu kaudzi ar komentāriem, ka neesi neglīts?". Grūti šīs divas situācijas iztēloties pie pretējā dzimuma.

Nav laikta tagad izdomāt piemērus, bet man ir sajūta, ka tas līdzīgi ir arī ārpus cibas. Un runa nav par atbalsta nesniegšanu, bet noteikti arī par nemeklēšanu.

Esmu apskatījis arī specifiskus ārzemju atbalsta forumus, tur neko tādu nenovēroju. Arī neglītam džekam mierīgi uzraksta "looking great".

Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba