atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
06:35 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]blond
Date:November 23rd, 2013 - 08:15 pm
(Link)
Piekrītu par prezidenta stilu un to, ka skepkavība nav piemērots vārds, tomēr man ir spēcīga sajūta, ka bardaks un korumpētība būvvaldē, un pirmkārt jau pieriekami stingru celtniecības kontroles normatīvu trūkums ir ļaunuma sakne. Nu, es nojaušu, kā nodod celtniecības objektus, pati esmu vienu nodevusi. Un es saku - normālā attīstītā, neautoritatīvā, nekorumpētā valstī tā nedrīkst būt. Jā vairums no mums katrs atsevišķi ņemt pārkāpj ātrumu, pabrauc pa zaķi (kaut vai, ja sīknaudas nav pie rokas), uzdāvina dakterim konjaciņu. Tas ie cilvēciski, bet, lai to regulētu un tam neļautu deformēt sabiedrību un nodarīt postu, ir jābūt labai valsts pārvaldei.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:November 23rd, 2013 - 08:47 pm
(Link)
-kurš bez vainas (un es jau nu točna nē),, lai...
[User Picture]
From:[info]blond
Date:November 23rd, 2013 - 09:59 pm
(Link)
Viens cilvēks nevar radīt darbotiesspējīgu sistēmu, bet daudzi kopā - arī tie, kuri brauc pa zaķi, bet tomēr apzināti vēlas, lai iekārta un sabiedrība darbojas vislabākā iespējamā veidā - var. Tikai jāsasniedz kaut kāda šo apzinīgo (lai arī ne bezvainīgo) pilsoņu kritiskā masa .
Saproti, es nenostājos soģa lomā un nebrēcu pēc atriebības, kā nupat viss tviteris. Es saprotu šo katra cilvēka atrunu un ērto reakciju uz strīdīgu problēmu. Vienkārši es gribu pateikt, ka. Valsts pārvaldē jābūt iestrādātiem mehāniskiem, kas maksimāli samazina cilvēciskās subjektivitātes radīto risku.
Es nevainoju nevienu pašu personiski, neviens taču nav gribējis nogalināt pussimts cilvēku.
From:[info]slikts
Date:November 24th, 2013 - 03:18 am
(Link)
nav jāgrib kādu nogalināt, lai varētu būt vainīgs nolaidībā
From:[info]slikts
Date:November 24th, 2013 - 02:48 am
(Link)
tieši tā, tāpēc Breiviks arī taču nav vainīgs
Powered by Sviesta Ciba