Comments
var nopirkt 100% dzērveņu sulu un tad šķaidīt ar ūdeni un cukuru, bet tā ir diezgan padārga.
bet jāņogu želeju - no pazīstamiem, uzticamiem cilvēkiem.
bet jāņogu želeju - no pazīstamiem, uzticamiem cilvēkiem.
(Reply to this) (Parent)
protams, etalonu var uztaisīt tikai mamma :), bet tiko pajautāju viņai, to dara tā: vārošā ūdenī ieliek sietu ar dzērvenēm, tās izspaida kārtīgi, biezumus ar sietu izceļ, pēc garšas pievieno cukuru. Ja grib ultra šiki, tad iepeldina vēl dažas citronu šķēlītes. visu šo liek spainī uz lodžijas (vai kas tev tur) atdzesēties, tad salej glaunās glāzēs ciemiņiem, bet savējiem pa kluso tur pat no kausiņa lodžijā atdzerties :)
(tas viss protams komplektā ar vafelēm :)
(tas viss protams komplektā ar vafelēm :)
(Reply to this) (Parent)