atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:09 am: es nezinu, kā Izraēla, un visa "Rietumu sabiedrība" šo ever- ever! nomazgās no savām rokām. un Vācija-izcilnieki-pirmrindnieki - atkal pirmajās rindās, un atkal nepareizajā pusē

Comments

[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:February 27th, 2024 - 10:41 am
(Link)
Nomazgās - ko?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:February 27th, 2024 - 01:31 pm
(Link)
pašlaik Palestīnas teritorijās notiekošo genocīdu un masu iznīcināšanu
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:February 27th, 2024 - 02:29 pm
(Link)
Cik es zinu primāri tur notiek HAMAS teroristiskās organizācijas iznīcināšana, kas ir nepieciešams pasākums. Problēma ir tā, ka HAMAS teroristi ir iefiltrējušies starp civiliedzīvotājiem un izmanto tos kā aizsegu - līdzīgi kā darbojas Krievijas okupanti sagrābtajās Ukrainas teritorijās. Ko šajā gadījumā vajag darīt? izmedīt teroristus pēc iespējas saudzējot mierīgos iedzīvotājus, piemēram pārvietojot tos prom no kara zonas un filtrējot - jo starp tiem noteikti slēpjas HAMAS teroristi.
From:[info]dute
Date:February 27th, 2024 - 04:34 pm
(Link)
Nevis līdzīgi kā darbojas Krievijas okupanti, bet līdzīgi kā krievi grib "iznīcināt nacismu", bombardējot civiliedzīvotāju mājas. Hamas šādi nav iespējams iznīcināt, ne bombardējot slimnīcas.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:February 27th, 2024 - 04:45 pm
(Link)
Nu tieši tā - tāpēc Izraēla rīko sauszemes operāciju lai selektīvi izmedītu HAMAS. Tas pašiem Izraēlas karavīriem ir daudz grūtāk un bīstamāk. Vienkāršāk būtu tur visu sabombardēt no gaisa, bet tad protams būtu neattaisnojami civiliedzīvotāju zaudējumi.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:February 28th, 2024 - 03:03 pm
(Link)
"būtu"?
kopš 7. oktobra nemitīgi (ar 4 dienu pārtraukumu) turpinās Gazas gaisa bombardēšana, kurā gājuši bojā vairāk nekā 28 000 civiliedzīvotāji, 60 000 ievainoti, sagrautas visas svarīgās infrastruktūras. un apgrūtinātās palīdzības piekļuves dēļ vel dzīviem palikušajiem draud bads. Visu acu priekšā risinās humanitāra katastrofa, un vācija tikmēr rīko paneļdiskusijas par antisemītismu, citējot vairākus gadus vecus datus.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:February 28th, 2024 - 03:15 pm
(Link)
Karš nekad nav jauki un skaisti. Cik es atceros tajā 7 oktobrī HMAS sāka masīvu uzbrukumu

https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Hamas-led_attack_on_Israel

Viņiem bija visas iespējas turpināt iesākto TA miera procesu un risināt problēmas pakāpeniski sarunu ceļā, izmantojot pasaules atbalstu. Viņi izvēlējās šaut. Nu sorry kādas izvēles - tādas sekas.
[User Picture]
From:[info]sirualsirual
Date:February 27th, 2024 - 05:42 pm
(Link)
vāciešiem Holokausta piemiņa un valorizācija ir nacionālās identitātes stūrakmens, kas reizē gan liek automātiski atbalstīt Izraēlu, gan pasargā vēl no citas sāpes, proti, apziņas, ka viņi ir daļēji vainojami pie tā, kas notiek (tīri kauzāli - Izraēla radās Holokausta rezultātā).
[User Picture]
From:[info]teja
Date:February 28th, 2024 - 03:04 pm
(Link)
hmm, par to nebiju iedomājusies
Powered by Sviesta Ciba