teiksma_ragana


Lāsts

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Cilvēks ponta pēc iedomājas, ka es esmu pašpasludināta Vikkas karaliene, tāpēc viņam vajag, lai es obligāti piedraugoju viņa blogu, pretim viņš piedraugošot manu. Viņš mani uzaicina uz savu pasākumu, jo izrādās visi viņa draugi par mani smejas, laikam viņam likās, ka būšu laba cirka izrāde. Tad viņš grib, lai es viņam kaut ko pierādu, uzliekot viņam lāstu. Šis cilvēks man gadu garumā ir uzbāzies ar labu un ļaunu vairākas reizes. Uzbāzies, jo es viņam... Patīku? Nepatīku? Interesēju? Neinteresēju? Es viņam esmu par resnu, tā tika teikts.
Jēziņ, man nāk smiekli vien par viņu domājot. Kā lai uzliek lāstu cilvēkam, kuru es neesmu dzīvē redzējusi, kurš man ir ik pa laikam uzbāzties, bet viss vienmēr ir beidzies ar smieklu lēkmi no manas puses un beigās ar garlaicību? Nu man būtu leģitīms iemesls izmēģināt spēkus lāsta likšanā, jo cilvēks pēc tā ļoti alkst, bet man nāk rēka, par viņu iedomājoties vien.
Viņa runāšanās vienmēr ir bijusi ļoti bezmērķīga, izņemot "es iztaisīšos tā, it kā patiesībā viņa būtu tā, kam es interesēju, lai pēc tam varētu viņu nonicināt un pateikt lepnu "ej dirst"". Es mierīgi dzīvoju nost, rakstu savus blogus, kurus droši var nelasīt, es necenšos tiem uzkačāt lasītāju skaitu, jo man nav svarīgi, cik daudz jocīgu, svešu cilvēku viņus lasa.
Kad es iedomājos par to, ka šādu personāžu man būtu jānolādē, man nāk smiekli un nekas vairāk. Manī nav ne kripatas dusmu vai kur nu vēl naida. Viņš ir tik nožēlojams savā nemitīgajā interesē par mani un mēģinājumos izlikties, it kā es būtu tā, kas viņam bizo pakaļ. Visa viņa runāšanās man liekas pilnīgi bezloģiska. It kā es esmu smieklīgi nožēlojama, bet reizē viņam vajag, lai es lasu viņa blogu. Visi par mani it kā smejas, bet viņam vajag, lai viņš ir man draugos FB, aicina jau kuro reizi. Viņam garlaiko viss, ko es runāju, bet viņš lasa manus blogus un grib ar mani čatoties. Es esmu nožēlojama, bet viņš mani aicina ciemos.
Dievmātīte mana svētākā, kā lai uz tādu dusmojas un nolādē? Nu kā? Kur ņemt to tumšo enerģiju, ja man nāk ķiķināšana, kad vien es paskatos uz viņa bildi? Eh...
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On June 15th, 2016, 02:40 pm, [info]tethys_ replied:
Tev liekas, ka man ir kauns par grāmatas reklamēšanu? Manā uzskatā tā ir laba grāmata, kurā ir mans stāsts. Bet nē, tāda es neizskatos. Tagad es esmu vēl resnāka, to varu tev pastāstīt, jo tev tas ļoti rūp, cik tumīga ir sieviete, kura tevi nemaz neinteresē un kurai tu jau kuro reizi pēc kārtas raksti, lai runātos, lai gan viņa tev ir pirmā rakstījusi tieši 0 reizes un tevi traucējusi ar savu uzmācību tieši 0 reizes.
Publicē šo frīkšovu, kur vien gribi :)
On June 15th, 2016, 03:46 pm, [info]nulle replied:
ha-ha-ha.
[User Picture]
On June 15th, 2016, 04:28 pm, [info]bauda replied:
tev ha-ha, viņa beigs smieties, uznāks rūgtumiņš, atradīsies dārk eneržī, ko tad? cibu jau uz pusstundu salauza
[User Picture]
On June 15th, 2016, 04:52 pm, [info]tethys_ replied:
Paskat, cilvēku pagodina pat pāris mani ieraksti viņam veltīti :D Un šis esot cilvēks, kam es esmu resna (vispār ķerties pie otra cilvēka ārējā izskata nodiršanas ir bērnudārza līmenis, protams), stulba, nicināma, izsmejama :D
Tādus cilvēkus ignorē, nevis mēģina ķipa troļļot. Kārtīgi iztroļļojis? :D Jā, sagādājis man te mājās pamatīgu jautrību, to gan.
Zini - ne tu pirmais, ne pēdējais, kam slapjie sapņi par mani. Ne pirmais, ne pēdējais, kas gadiem atceras par mani un neliek mieru, savās iedomās mani pazemojot.
Ko nicina un kurš nepatīk, to ignorē, tam nevelta savu uzmanību. izņemot, ja viņš ļoti uzjautrina. Ja es tevi labi uzjautrinu, ok, es jau teicu - laikam te visi laimīgi izsmējušies.
[User Picture]
On June 15th, 2016, 05:09 pm, [info]bauda replied:
Man šķiet, tu krietni pārvērtē šīs epizodes nozīmīgumu manā realitātē. Un es nerakstīju "resna", bet "tumīga"
— On June 15th, 2016, 05:13 pm, [info]bauda posted a reply.
[User Picture]
On June 15th, 2016, 05:15 pm, [info]tethys_ replied:
Nu gan tu tālu aizdomājies :D
Bet kas tad man, priecājies vien.
On June 15th, 2016, 06:18 pm, [info]nulle replied:
Es ne par viņu, bet par Tevi, bauda.
* * *
[User Picture]
On June 15th, 2016, 02:39 pm, [info]bauda commented:
Ok, kārtis galdā: kopš Ankha banu laikiem mans slapjais sapnis ir bijis tevi pamatīgi iztrollēt. Šķiet, ka tas beidzot izdevies
[User Picture]
On June 15th, 2016, 02:41 pm, [info]tethys_ replied:
Pamatīgi iztrollēt? :D Jebal... Apsveicu! No sirds apsveicu. Tev izdevās savās iedomās iztrollēt, es ar vīru izmējāmies no sirds, visi laimīgi.
* * *
[User Picture]
On June 15th, 2016, 02:40 pm, [info]bauda commented:
I mean, tu man veltīji veselu ierakstu. Mans ego tūlīt pārsprāgs
[User Picture]
On June 15th, 2016, 02:42 pm, [info]tethys_ replied:
Lūdzu, man nav žēl. Es esmu veltījusi veselu ierakstu arī naktstauriņam, ai, paga, divus ierakstus, un, man šķiet, ka arī parazītiskiem tārpiem.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry