Tantes kjeekjis - par eeshanu... [entries|archive|friends|userinfo]
tante

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

par eeshanu... [3. Dec 2007|17:06]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]
[Garastāvoklis: |eedoshs..]

kameer mees esam jauni, tur tjipa studeejam, katru briivu briidi pavadam ar draugiem un visaadi citaafdi jutamies aiznjemti ar dziives kuusaashanu, mes juutamies dikti iepriecinaati, ja mums deguna priekshaa gadaas panna ar tiko ceptiem "studentu karpeljiem" (karpelji+siipoli), vaj shkjiivis ar makaroniem, kuriem kau kaadaa brinumainaa veidaa virsuu uzradies siers...
un ja mums taa visa noeeshanaa paliidz barinjsh draugu, mees priecaajamies vele vairak un eshanas atrakcijas beigaas apmierinaati noglaastam pustukshos veederus, kaarteejo reizi atzimeejot eediena mazuma piegarshu..
unmums tai laikaa vajga ljoti maz, laj mees justos kvalitativi paeedushi - tie pashi studenta karpelji un makaroni ar sieru ir muusu delikateses un neviens no mums nesuudzas par liekajiem dziivsvara kilogramiem..

bet tad mees beidzam studeet, mees iegustam darbu, mees sakaam ieguut dazhus pastaavigus paradumus un, paaugstinoties musu maxaatspeejai, sakam ari eest kudii dazhaadak, kaa pirmiit un musu prasiibas pret eediena dazhaadibu aug..
un peec dazhiem gadiem dazhaada eediena mees saakam sudzeeties par lieko svaru...

prosta viss shitas ienaaca praataa, kameer cepaas "kungu karpelji" - karpelji+siipoli + gataviem uzsit virsu olas un uzkaisa daudz locinjus un apmaisot cepina, kameer ola sarec - jaunibas gadu shikakais eediens....
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:3. Decembris 2007 - 18:12
(Link)
par šito es reiz aizdomājos, skatoties, kā studentu ēdnīcā studenti tiesā vārītus kartupeļus bez piedevām, bet pasniedzēji tricina iekšā karbonādes.
kaut gan jauniešiem vielmaiņa ātrāka un kalorijas vajag vairāk.
[User Picture]
From:[info]kramers
Date:3. Decembris 2007 - 19:17
(Link)
Vot, kad es būšu bagāts, tad ēdīšu šitos:
http://www.point.ru/active/2007/11/22/12732
[User Picture]
From:[info]tante
Date:3. Decembris 2007 - 19:54
(Link)
kad tu buusi Tik bagaac, laj maxaatu taadas beshenajas summas par shtruntiem, tad no sakuma padari mani bagaatu a peec tam vari eest ko gribi..;)
[User Picture]
From:[info]kramers
Date:3. Decembris 2007 - 21:34
(Link)
Pieņemt Tevi par Personīgo Pavaru?
[User Picture]
From:[info]tante
Date:3. Decembris 2007 - 21:42
(Link)
es teu darbu prasu?!?!?!?!.:)
es prasu lai tu mani par bagaatu padari, un tikaj!!..;))
From:[info]fanija
Date:3. Decembris 2007 - 21:58
(Link)
Kā Tu jūties?
[User Picture]
From:[info]tante
Date:3. Decembris 2007 - 22:03
(Link)
godiigi?.. nezinu.:)
visi kauli smagi, nekaa negribu, ko gribu nezinu, vaj vispaar kau ko gribeet ir veerc - nezinu, atklaaju, ka maize beigusies, znach maizi shodien needishu, bulachkas ar chista principiaali necepshu, jo slinkums jakultivee, bazniicu nevaru visu dienu sazvaniit - mosh shamiem briivdiena shodien peec vakardienas adventes, pagaidaam veel ir stadija "ir lietas, kuras ir jaaizdara", kad shitaa stadija beigsies, tad tik saakshu proveet saprast kaa es jutos.:)
From:[info]fanija
Date:3. Decembris 2007 - 22:07
(Link)
Nu, skaidrs. Laikam tā ir normāli. Cilvēks nevar visu uzreiz, labāk palēnām. Man jau šķiet, ka vissliktāk ir tad, kad visas sajūtas apspiež un visiem aktīvi stāsta, cik ir labi un forši viss tak īstenībā.
[User Picture]
From:[info]tante
Date:3. Decembris 2007 - 22:12
(Link)
man shkjiet, ka es nekaa taada nestaastu.:)
es prosta proveeju dziivot talaaak.:)
pagaidaam kau kaa jociigi notiek taa dziivoshana..:)
From:[info]fanija
Date:3. Decembris 2007 - 22:16
(Link)
Nē, Tu nē, bet man ir viens ļautiņš, kurš līdzīgā situācijā it kā nejūt neko un visiem prasa, a kas ta te tāds, tas tak sīkums, un man vnk bail, ka vienā brīdī tās apspiestās emocijas var uzsprāgt.
Jā, jāmēģina dzīvot tālāk un pa gabaliņam lēnām tas viss jālaiž ārā, tā man šķiet.
[User Picture]
From:[info]tante
Date:3. Decembris 2007 - 22:20
(Link)
tu jau nezini mosh, kaa tas ljautinjsh kauc, kad paliek viens..
ir cilveeki, kuri vienkaarhsi baidaas atklaat citiem savas patiesaas emocijas un sabiedribaa tad aizstaaj patiesaas emocijas ar kau kaadu smagu un arii pashiem gruuti sagremojamu surogaatu...
parasti taa ir dikti vientuljiem ljautinjiem...

man ir vieglaak - man ir beerni un Robis, ar kuriem es visas shiis dienas varu komuniceet, nebaidoties ka kaac no klausitaajiem uzskatiis, ka es kau kaa ne taa uzvedos...
man ir vieglaak.. bet tik un taa pavisam viegli nau - veel ir smagums, bet gan jau kaadreiz arii shis smagums paaries..;)
From:[info]fanija
Date:3. Decembris 2007 - 22:34
(Link)
Nē, tas tāds ļautiņš, kurš neslēptu kaukšanu vienatnē, bet vislaik saka, ka nejūtot vispār neko un arī nesaprotot, kāpēc citi jūt. Patiesībā pazīstamas sajūtas.
Un jā, tas ir baisi no svara, ka Tev ir bērni un brālis, ar kuriem kopā to visu izbēdāt. Tu neesi viena. Bet pavisam viegli nevar būt, protams.