07 Novembris 2014 @ 01:13
Tarot  
Sodien pirmo reizi izmeginaju savas jaunas tarot kartis un nespeju joprojam noticet cik precizi tas attelo to, ka pasreiz jutos/ kur esmu dzive.
Viss tik precizi, sakot ar to, ka esmu iestregusi bezdarbiba, pazaudejusi materialas vertibas, respektivi naudu. ka man ir plans, bet zel atstat to, kas man ir pagatne. vel tas, ka kartis paradija, ka mana pagatne ir izmisusas sajutas, situacija, nav neviena, kas palidzetu kusteties uz prieksu. Tagadne ir tikai skumjas un neveiksmes. Nakotne nesolas but diez ko spidosa, ja truks gribasseka kaut ko mainit, bet tas jau diezgan logiski. manas bailes un ceribas- meli, viltigi cilveki, fraud(nezinu vairs ka bus latviski), bailes no ta, ka man nav talanta, prasmes, neesmu unikala. Tiesi ta es pasreiz jutos. Un tas viss tika pateikts ar kartim. Nespeju noticet. Sis tiesam bus mans jaunais hobijs. nemot vera, ka intuicija man ne tikai pieklibo, bet ir uz mirsanas gultas un ievelk pedejos elpas vilcienus pirms nomirsanas.
 
 
( Post a new comment )
Damn[info]damn_thing on 7. Novembris 2014 - 09:29
Fraud - krāpšana.
Bet mīļā sirds visas šīs skumjas un bailes mēs paši izvēlamied just.
:(
Tapat kā mēs izvēlamies būt priecīgig.
Un šī krīze par savu identitāti un par savu individuālismu reiz pienāk mums visiem.
Jā arī es nesen biju iegrimusi smagos pārdzīvojumos un kas es esmu, kas ir mans talants tml..
Bet mēs ar tevi jau vispār līdzīgi domājām. Un mūsu problēma ir tā ka gribam visu uzreiz un tagad. Gribam tagad uzreiz saprast kas irūsu talants un pa kādu ceļu virzīties.
Bet dzīve lēmusi savadak. Tā grib lai mēs pamēginam 100jaunas vietas, lietas un profesijas līdz tā parādīs mums īsto.
Tā grib , lai mēs daudz riskejam un nezaudējam savi grobasspēku.
Tāpēc, mīļā saņemies un cīnies! Nepazaudē gribasspēku un riskē. Jo savādāk nekas nemainīsies.
P.s. Izliec par mani ar Taro kārtis.;)
(Atbildēt) (Link)