entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
sonnenschein -
[info]swirl
Add to Memories
Tell A Friend
kaut arī šķiet, ka viss labais pazūd, tiklīdz par to uzrakstu, es tomēr pamēģināšu - nevis būvēt gaisa pilis, bet sausus faktus par to, kas līdz šim bijis.

gada sākumā ar kolēģi-draudzeni runājot izteicos, ka gribu aizbraukt kaut kur, kur ir gaiši zila jūra. tā un tā (tiesa gan, mana tiešā ietekme notikumu, kas tur noveda, attīstībā bija niecīga), piektdienas rītā pārrados mājās no teju nedēļas, kas pavadīta Sicīlijā (un viesnīca vidusjūras krastā).
mazliet pārkāpu sev pāri (un grasos to darīt atkal) un biju uz divām pārrunām: viens institūts, viena akadēmija. tālākais plāns ir saruna ar skolas vadību par slodzes samazināšanu.
jūnijā vien ir aizvadīts vēl viens relatīvi(salīdzinot ar iepriekšējo sniegumu) veiksmīgs stirnu buks un iets pāris pārgājienos. skriešana pēdējās divās nedēļās apstājusies, taču pirms tam regulāri - reizi, divas nedēļā. plānoju atsākt, taču šobrīd nav skaidrs, kad, jo sociālie plāni aizņem gandrīz visus vakarus un pa dienu neesmu spējusi saņemties.
nu jau divus mēnešus nedēļas nogalēs esmu tikusies ar vienu un to pašu cilvēku, kas man, nenoliedzami, izraisa visāda veida patīkamas emocijas, sajūtas un izjūtas, un arī muļķīgu smaidu sejā katru reizi, kad domas aizklejo uz viņa pusi. te ir vairāk, ko teikt, bet tam gan jau vajadzētu atsevišķu ierakstu. īsi sakot, redzu pozitīvu terapijas iedarbību uz savu uzvedību, arī neapzinātā līmenī (t.i., atskatoties uz situācijām).
notiek izmaiņas draugu lokā. varbūt tas ir sezonāls efekts, bet varbūt - laiks, kas šķiro. lai arī kā būtu, es ļaujos.
šis gan nepavisam nav hronoloģiski, bet laikam nav arī svarīgi.
šodien "izrāvu cauri" detektīvu, pārmaiņas pēc - grāmatas formā. literārā vērtība galīgi nav zelta pods, taču sižets piesaista. dažreiz aizdomājos, ka varbūt to pašu var teikt par maniem ierakstiem te.

Current Music: Cigarettes After Sex - Nothing's Gonna Hurt You Baby

Comments
kakjux From: [info]kakjux Date: June 27th, 2019 - 01:22 pm (Link)
foršs saraksts ar faktiem. liekas tāds konstruktīvs un arī liekas iedvesmojošs :)
From: [info]swirl Date: June 28th, 2019 - 10:03 pm (Link)
Tāda arī bija doma, un forši,ka izdevies kaut kādu iedvesmu radīt :)
2 comments or Leave a comment
profile
User: [info]swirl
Name: sonnenschein
Back March 2024
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31