Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

12. Okt 2006 09:35

citāts
"Tā ka sakiet, ko gribat, nauda ir diezgan liela atslēga uz sievieti, un tas nu ir fakts. Jā, es varu meklēt savu īpašo, kurai svarīga tikai mana emocionālā čaula, bet izskatās, ka mūsu zemē ātrāk būs naudu nopelnīt un ieiet apritē, nekā sēdēt un gaidīt antiņmeiteni.
Stāsts viens- ir nauda, ir sex, nav naudas, nav sexa. Visiem tas skaidrs.

Tagad par otru lietu- sieviete tiek diskriminēta, dara visus mājas darbus, pelna mazāk kā vīrietis, netaisnība!!!

No pirmā skata tieši tā arī liekas- nu skaidra diskriminācija. Bet, ja sāku tā apdomāt- sabiedrībā par normu tiek uzskatīts, ka klubos sievietes iet par brīvu, ka vīrietis sievietei izmaksā dzērienu, pusdienas, vakariņas, ved uz kino, sieviete meklē vīrieti, kam ir mašīna, dzīvoklis, māja, labs darbs, kas var pabarot sievu, bērnus... respektīvi, nauda.

Tikai šeit neviens neredz diskrimināciju, un tā pat tiek uzskatīta par sabiedrības normu. Un pamēģini kādai sievietei pateikt- un ko pati esi nopelnījusi, kāpēc tu nevarētu samaksāt, iedod man naudiņu krekliņam, riepiņām, telefonam, smaržiņām, aliņam, klubiņam... Nu nezinu, vai kaut ko mazāku par naidu dzīves garumā un mīkstā statusu iemantotu... Visiem liekas normāli, ka vīrietis maksā. Daudz runāsi- nu tad ne... mani!

Ideja bija tāda- vīrietis tērē naudu uz sievieti, īstenībā liekas, ka lielāko daļu naudas. Tāpēc es uzskatu, ka šādā pret vīrieti pastāvošā aizspriedumu juceklī ir pāragri runāt par vienlīdzību pret sievietēm, vienlīdzību algas ziņā. Jā, naudiņu vairāk gribas visiem, bet pagaidām sievietes nav tik emancipētas, lai dzīvotu ne uz vīriešu rēķina, tāpēc vīriešiem jāpelna vairāk- iekas diez gan loģiski... "


****

un tad tas vecis raujas līd znaktij, un akal viņam nav sexa, jo tāpat jau nav spēka,:)
un atnes beibai mājās naudu un šī vēl kurn...
[ man te viens puika pazīstams nesen tādu kurnētāju gan no mājas jau izmeta...]

3 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]otily
Datums:12. Oktobris 2006 - 09:52
(Link)
Kur tu to izraki:)?
No:[info]anastasija
Datums:12. Oktobris 2006 - 10:27
(Link)
zini, a man radās viedoklis.;)
nah...
No:[info]str
Datums:12. Oktobris 2006 - 10:35
(Link)
eee?
par kuru daļu?
***