Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

23. Apr 2015 14:35

Šodien ir ceturtā ceturkšņa pati pozitīvākā un veiksmīgākā diena. Gandrīz viss jums izdosies, dzīve iemirdzēsies jaunās krāsās. Dienu labāk pavadīt pasīvi, nepārslogojot ar aktīvām darbībām un rūpēm. Mēness jums neprasa lielus enerģijas patēriņus, tādēļ variet rīkoties ar saviem spēkiem pēc saviem ieskatiem – apmeklēt sporta zāli vai baseinu, mierīgi palasīt grāmatu. Šodien visas jūsu darbības ir labvēlīgas, ja netiek pārkāpti kosmiskie un cilvēciskie likumi vai bojāta karmu. Tiem, kuri iet pret likumu, Mēness nav labvēlīgs. Tādēļ šī diena nav labvēlīga noziedzniekiem, jo policijai tos izdodas noķert bez lielām pūlēm.

Šodien saasinās intuīcija, tādēļ jāieklausās savā iekšējā balsī. Sestajā mēness dienā mūsu senči zīlēja ar mākoņiem. Par labu pazīmi uzskatīja tādu, kad mākoņi debesīs ir reti, balti un viegli. Ja debesis bija pilnīgi skaidras vai pilnībā pieblīvētas mākoņiem, tas skaitījās kā harmonijas izjaukšana. Tagad simboliskas kļuvušas skaņas un smaržas, tādēļ apkārt vajadzīgi patīkami aromāti. Var atpūsties arī dabā.

Emocionālajā plānā jāpaliek līdzsvarotam un mierīgam. Neapmierinātība ar dzīvi un pašam ar sevi noved pie nelabvēlīgām sekām. Lietas jāpieņem tādas, kādas tās ir. Labi izvest atjaunojošas procedūras, meditēt, koncentrēties uz elpošanu.

Šodien palielinās spējas uzņemt un piesaistīt enerģiju. Uz tās rēķina aug organisma rezerves un palielinās uzņēmība. Tas dod iespēju labāk saprast šajā dienā pieejamo informāciju. Jūs spēsiet bez grūtībām noteikt, kas no visa uzzinātā atbilst, kas neatbilst patiesībai.

6 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]krazuu
Datums:23. Aprīlis 2015 - 14:51
(Link)
Aha. Grāmatvežiem šis ir īpaši ražīgs laiks :)
No:[info]str
Datums:23. Aprīlis 2015 - 15:48
(Link)

vispār mums tak nākamnedēļ jau tie kursi!!!
No:[info]krazuu
Datums:23. Aprīlis 2015 - 15:49
(Link)
Aha. Man zīmulis jau gatavībā! :)
No:[info]nastja
Datums:23. Aprīlis 2015 - 18:52
(Link)
da tu ko.. ja šī skaitās tā pozitīvākā un veiksmīgākā, kāda gan žopa būs rīt????
No:[info]str
Datums:23. Aprīlis 2015 - 19:14
(Link)
Es cenšos par to nedomāt
Riktīgi slikti
No:[info]nastja
Datums:23. Aprīlis 2015 - 19:27
(Link)
Šajā melnajā (visu sevī iesūcošajā caurumā) tas pats. Vienīgais prieciņš vakardienas puķes. Tās man pārsteidza ļoti, ļoti.