Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - NP mīļie tautieši [ me tik mazliet patulkojās]

29. Jul 2004 12:53 NP mīļie tautieši [ me tik mazliet patulkojās]

Ja sieviete grib iegūt vislieliskāko sexu, viņai jāievieš sev vīrs. Galvenais, lai tas nebūtu viņas vīrs.

Laulība- tas nav vienkārši vārds. Tas ir spriedums! Pati gan teikšu, ka man nav nekas pretim precētiem vīriešiem. Tieši otrādi – esmu ar visām rociņām “par”.
Domājot par precētu vīrieti, vairākums sieviešu spriež:”Tā! Viņā kaut kas noteikti IR! Ja jau viņa to noprecējusi. Droši vien viņš ir ģēnijs gultā, ja vien nav pasakaini bagāts!”
Un parasti šī teorija tiek pārbaudīta. Ar to arī izskaidrojama paaugstinātā interese pret precētiem vīrišķiem. Ai, nu protams, ne jau visi viņi ir sexīgi. Taču daudziem no viņiem “apgredzenošana” ceļ pievilcību sieviešu acīs. Tas iedarbojas kā kvalitātes zīme. Ko lai saka – gredzens ir eleganta lietiņa, un sekojoši sievietītes to pamanot, sāk “darboties”.
Laulība uz jums, dārgie vīrieši, atstāj uz jums tieši tādu pat ietekmi kā ilgstoša anaboliķu lietošana – var kļūt par impotentu. Ir diezgan grūti domāt par jaunām sex pozām, ja tu jau zini, ka tieši šī partnere būs ar tevi līdz mūža beigām. Un pie tam laulība nekad neļauj būs sievietei par “Liktenīgo”. Nekādu noslēpumu un burvības ģimenes dzīvē nav. Ir tikai – ikdiena, pieradums un garlaicīīīīīība. Sievietes jūtas sexīgi tikai tad, kad viņās var stundām nodarboties ar sevis “savešanu kārtībā”, tīrīt spalviņas, taisīt manikīru, epilēties, uzpost sevi Īpaši VIŅAM. Sievietes jūtas sexīgi, kad viņās novelk skaisto sexīgo veļu, nevis halātiņu ar ikdienas zupas traipiem. Sexīgums sievietei – iespēja iedegt vīrietī iekāres liesmas, nevis sildīt katru un katru dienu vienas un tās pašas vakariņas. Lūk tādēļ arī daudzas sievietes pārstāj interesēties par sexu pēc laulībām. “Nevar jau viņš gribēt lūk šo visu “ – ar šausmām domā viņas, stāvot uz svariem. Un viņām jau ir taisnība. Un tādēļ jūs, dārgie vīrieši, ejat “pa kreisi”.
Bet “pa kreisi” visas sievietes cenšas pārspēt jūsu sieviņu. Viņas valkā erotisku veļu, zinot, ka sieviņā ar grūtībām spēj aizpogāt halātiņu. Viņas sarīko elegantas vakariņās sveču gaismā, zinot, ka sieviņā gatavo feinu boršču un karbonādes. Un viņas patiešām ieklausās jūsos, kad jūs runājat, nevis izliekas. Viņas ar prieku dāvā jums franču skūpstus, palaižot jūs atpakaļ pie sieviņas, zinot, ka domāsiet par viņu visu nedēļu līdz pat citai tikšanās reizei.
Tas viss protams izklausās ļoti bezjūtīgi, bet ilūziju beigas – tas jau vienmēr ir sāpīgi, bet ne vienmēr kaitīgi. Tas, ka precētie vīrieši kā mīļākie ir daudz labāki par brīvajiem – tā nu ir tīra patiesība. Galu galā taču precētajiem ir iespējas praktizēt un uzlabot savas tehnikas kaut vai katru nakti. Viņi zina mūs, sievietes, labāk kā mēs pašas, un vienmēr māk pareizi ar mums runāt.
Un parasti, precētie vīrieši ir gudrāki un romantiskāki, kā vientuļie. Nu un sexā arī viņi…

Kaut kad es noteikti apprecēšos. Ja kāds ņems, protams. Bet esmu pārliecināta, ja jau es nokļūšu tādā situācija kā laulība, tad kļūšu par vīra visvienīgo mīļāko. Tiesa gan, mums nāksies bieži pasūtīt ēdienu uz mājām – ai nu vienkārši tādēļ, ka mūsu virtuvē uz plīts es darīšu da jebko- izņemot ēst gatavošanu.

</ljcut>

11 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]lepele
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:01

(Link)
pirmie 2 teikumi neiet kopā ar pēdējiem diviem:)P
No:[info]str
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:02
(Link)
nekasies:)
No:[info]lepele
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:03
(Link)
beeee..:))
visa garā tirāde beigās pārvēršas par neko.
tb, par to pašu "hoču zamuž"....
No:[info]kangaroo
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:07
(Link)
Domā tā ir taisnība?
No:[info]str
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:09
(Link)
:) man ir bijusi vēl pārak maza pieredze ar precetiem vīriešiem:)
No:[info]kangaroo
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:17
(Link)
Šaubas radīja:

Domājot par precētu vīrieti, vairākums sieviešu
spriež:”Tā! Viņā kaut kas noteikti IR! Ja jau viņa
to noprecējusi. Droši vien viņš ir ģēnijs gultā, ja
vien nav pasakaini bagāts!”
No:[info]str
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:21
(Link)
izlasi ĻOTI uzmanīgi temata nosaukumu...
No:[info]kangaroo
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:25
(Link)
Bet tak autors/-e jau droši vien domā,
ka viņam/-ai ir taisnība...
No:[info]str
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:28
(Link)
/-ai
:)
un gan jau kaut kāda taisnība ir...
No:[info]kangaroo
Datums:29. Jūlijs 2004 - 13:51
(Link)
Es tikai domāju kā aplauztos kāda uz
manis, jo es neesmu ne viens, ne otrs...
No:[info]mulders
Datums:29. Jūlijs 2004 - 14:44
(Link)
taa vish i!