Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

19. Nov 2010 18:26

bet es sacepu šodien auzu pārslu cepumus- nu ļoti labi sanāca:)

4 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]diana
Datums:20. Novembris 2010 - 11:17
(Link)
Recepti studijā!
No:[info]str
Datums:20. Novembris 2010 - 14:36
(Link)
AUZU KRAUKŠĶĪGIE CEPUMI
Sastāvdaļas:
350 ml Provena auzu pārslu
200 ml cukura
150 ml Provena pilngraudu auzu miltu
2 tējk. cepamā pulvera
1,5 tējk. vaniļas cukura
100 g izkausēta margarīna
100 ml saldā krējuma
Pagatavošana:
1. Uzkarsē krāsni līdz 200ºC.
2. Sajauc visas sausās sastāvdaļas kopā.
3. Pievieno izkausēto margarīnu un saldo krējumu. Maisi līdz iegūsti viendabīgu mīklu.
4. Ar karoti liec mīklu uz cepešpannas.
5. Cep cepeškrāsns augšdaļā apmēram 6-8 minūtes, līdz krāsa kļūst zeltaini dzeltena.


/ man bija ar rozīnēm klāt. un sviestu gan. un brūnais cukurs, bet liku mazliet mazāk. nācās pielikt vienu olu, jo neturējās īsti kopā
No:[info]diana
Datums:20. Novembris 2010 - 22:23
(Link)
Izklausās lieliski, paldies!
Man gan neko neizsaka "Provena", bet gan jau arī ar standarta auzām vajadzētu sanākt, ne?
No:[info]str
Datums:21. Novembris 2010 - 12:27
(Link)
mhm- man bija auzas parastās