Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

7. Okt 2010 22:23

Bulgura putraimi ir sasmalcināti un speciāli apstrādāti kviešu graudi. Vispirms graudus termiski apstrādā ar ūdeni, pēc tam kaltē, attīra un sasmalcina līdz vajadzīgajam izmēram. Apstrādes laikā vitamīnus putraimi nezaudē.

http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/graudaugi/recipe.php?id=6806

6 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]jojo
Datums:8. Oktobris 2010 - 08:56
(Link)
vārīsim putru? :) vakar izgāzās mans mēģinājums iebarot ģimenei kinoa. karoč', jāmazgā obligāti arī tad, ja liekas, ka mazgātie. pirmo porciju mazgāju, nekādu putu nebija, sanāca debešķīgi, nospriedu, ka jau mazāti, vakariņām nenomazgāju un diezgan neēdami, rūgti. nemaz necēlu galdā, negribu aizbaidīt, jo pašai traki garšo. + pēc ēšanas nav noguruma un salīdzinoši viegla sajūta.
No:[info]str
Datums:8. Oktobris 2010 - 09:11
(Link)
bulguru esmu jau lietojusi, man patīk diezgan.

tā kinoa ir padārga, bet nekur nav nākusi acīs vēl.

bet par brīnumu- mums arī grūbas diezgan labi iet.
īpaši kad izlasīju ka vārāmas divos ūdeņos- vispār gardas
No:[info]nova
Datums:8. Oktobris 2010 - 09:13
(Link)
uzvāra, nolej un tad vēlreiz?
No:[info]str
Datums:8. Oktobris 2010 - 09:14
(Link)
mhm, tad tie ir balti.
pat BK ēd
No:[info]jojo
Datums:10. Oktobris 2010 - 08:46
(Link)
nu, es atkal nekur parastos putraimus neesmu redzējusi.
No:[info]nova
Datums:8. Oktobris 2010 - 09:12
(Link)
tencinu!