Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


December 16th, 2009

kas bija pirmais Iphone vai true blogeris ? @ 11:14 pm

Man rodas jautājums vai ar teikumu when hell freezes over ir domāts tad, kad LV iestājas tāds aukstums kā tagad. Tas ir tikia tāds pieņēmums, jo man liekas,ka Latvija pamazām ir jāpiemēro Dantes šķīstītavai. Kur tā sacīt katram tiek pēc viņa grēkiem. Vai arī pareizāk sakot noteikti piedzimt LV jebkurā dekādē varētu būt ļauns karmisks joks. Nezinu kaut kā koncepts laimīgs latvietis nav pārāk izplatīts. Laikam līdz galam laimīgu un apmierinātu ar dzīvi nepazīstu nevienu. Tas man tādas pārdomas, kad ārā ir mīnus grādi.

Bet tātad šodienai zinot to, ka tuvojas gada lielākā un gaidītākā ballīte, kad visi nožēlo grēkus un apņemas izdarīt, ko labu vai arī ko sliktu. Dzīvo pārmaiņās un cer ka dzīve ies uz augšu. Kas manuprāt arī ir interesants termins uz augšu, tas ir tā kājas pret sauli, dvēsele uz labākiem medību laukiem. Kā jau minēju, man ir latvieša domāšana.

Pareizi pirms tam ir Ziemassvētki, kur var vēlēties, ko sirds vien vēlas un Jēzus kristus to atnesīs, jo viņš piedzima vasarā, bet konceptuālu jautājumu dēļ tika pārcelts tuvāk saulgriežu svētkiem un aitas galināšana tika aizstāta ar egli, kas kā mēs zinām bija viņa mīļākais augs un viņam katru gadu palīdz apustuļi sagādāt labiem un sliktiem bērniem dāvanas un tad viņš pārvērš ūdeni vīnā un visi var līksmot, kamēr viņš uz sava krusta lidinās apkārt. Iespējams, ka esmu kaut ko sajaucis un jebkura sakritība ar reālām personām ir tīri nejauša un filmēšanas laikā neviens reliģija necieta. Ja nu iespējams dažas.

Bet savādāk jauku ceturdienu vēlot dodu jums šīs dienas dziesmu, ko vēlos uztvert par savu nākamā gada apņemšanos, apņemos apņemties neņemities un pieņemties. Lūk dziesma: http://www.youtube.com/watch?v=rUvysc8wNQ0 (jaunākai paaudzei blakus ir pieejama Avrila Laviņa versija)
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: December 17th, 2009 - 08:51 am
(Link)
Ņemot vērā, ka Joan Jett dziesma tika izlaista pirms tu biji dzimis, bet Avrila ir tava vienaudze (2 mēnešus par tevi jaunāka BTW), tad laikam tomēr viņas dziesma ir tava paaudze vairāk :)
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: December 17th, 2009 - 09:04 am
(Link)
nekā nebija. mūsu paaudzes mūzika ir tā mūzika, ar kuru mēs izaugām :)
un tā mūzika, ko klausījos es, bija radīta laikā, kad avrila bija vēl tikai perversa doma viņas tēva prātā, pat pirms tam.
[User Picture Icon]
From:[info]wilkacis
Date: December 17th, 2009 - 11:44 am
(Link)
Mūsu paaudzes mūzika ir tā mūzika, kura SKANĒJA, kad mēs uzaugām. Elviss Preslijs diez vai ir manas paaudzes mūzika pat ja es ar viņu (hipotētiski) uzaugu. :) Un Avrila skanēja, kad mēs gājām videnē.
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: December 17th, 2009 - 11:53 am
(Link)
drīzāk jau mūsu paaudzes mūzika ir tā mūzika, kura nāk prātā, kad domā par saviem jaunības gadiem.

avrila ta skanēja, bet vai viņu klausījos?
ja nu vienīgi nebija izvēles :)
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: December 17th, 2009 - 12:06 pm
(Link)
ah jaunības gadi, kad biju jauns tagad jau to tikai knapi atceros :D
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: December 17th, 2009 - 10:16 am
(Link)
Zini, es pat noklausījos :D Bet Joan Jett versija man kaut kā labāk patīkās, viņai it CNGB tā laika punk pieskaņa.
[User Picture Icon]
From:[info]karlowich
Date: December 17th, 2009 - 09:23 am
(Link)
Oriģinālājā gan laikam bija Arvila Laviņa.... :P
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: December 17th, 2009 - 12:58 pm
(Link)
To jau es vairs pat neatceros :D