Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

sobrid -

Apr. 14th, 2019 07:40 am

Labrīt. Sapņoju, ka man gultas virsma ir arī ūdens virsma. Tieši zem gultas / ūdens virsmas uz sāniem saulītē aizmigušas guļ divas līdakas. Paralēli viena otrai. Diezgan lielas. Es cenšos tās izmakšķerēt...neatceros, ar ko, bet ne ar rokām. Pats - turpat kaut kur gultā sēžu vai levitēju. Bet kaut kā tās līdakas visu laiku, lai arī laiski guļ, vienmēr pārvietojas uz kādu citu vietu, un nekāda izmakšķerēšana nesanāk. Un kā gan lai sanāk, ja viņas pat nedomā ķerties pie izmakšķerēšanās.
Vēl atceros, ka nodomāju, ka, nez, ko darīšu, ja izvilkšu. Būs jātīra, jācep...tad vēl visas tās asakas...vēl tagad atceros , kā sapnī mutē sajutu ceptas līdakas garšu. Nekāda lielā kārdinājuma uz to nebija.

Makšķerēšana mani nekad tā īsti nav aizrāvusi. Tad, ja visu iedod rokās, noliek krastā vai pie āliņģa - jā, tad esmu varējis dažu stundu nosēdēt. Bet pats ierosināt iešanu uz dìķi vai upi...to laikam ne. Varbūt jāpamēģina. Man liekas, ka šodien tam procesam varētu piešķirt jau gluži citu saturu. Šo gan vairāk prāts nekā sajūta saka.

6 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]heishy
Date:April 14th, 2019 - 08:23 am
(Link)
Zivtiņas un 'piķi' ;)
From:[info]heishy
Date:April 14th, 2019 - 08:23 am
(Link)
Tb uz piķi
From:[info]sobrid
Date:April 14th, 2019 - 06:05 pm
(Link)
Arī aizmigušas un nenotveramas?:)))
From:[info]heishy
Date:April 14th, 2019 - 06:17 pm
(Link)
Varbūt ar lielāku darbu un piepūli, bet tomēr par naudu :)
From:[info]sobrid
Date:April 14th, 2019 - 11:45 pm
(Link)
Bet vispār...piekāst tos ticējumus un māņticības. No kurienes tādi prāta mošķi vispār izlien??!!
From:[info]heishy
Date:April 14th, 2019 - 11:48 pm
(Link)
Nu, tur jau arī izlien. Nekad netulkojot burtiski, bet simbolizējot kaut ko. Freids gan jau savilktu ar kaut ko seksuālu, jo viņam viss izriet no fallistiskā.