Maijs 7., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:07
Vakar pašā vakarā oma jau pavisam laba (mosh hormoni joko?). Neparēķinājusi cik mums pulkstens, māsa pa nakti piezvanīja, lai pavēstītu, ka otras māsas puika ir nolicis testus uz 99%. Jau vairāk kā gads kopš viņus satiku.

(5 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:7. Maijs 2009 - 09:12
(Link)
a kādi testi ir tik maziem?
[User Picture]
From:[info]smille
Date:7. Maijs 2009 - 09:19
(Link)
Tur jau testē nepārtraukti, mazākajiem laikam gan ir tikai viens lielais tests gadā. Viņiem bija tests arī jau pagāšgad (4 gadi), kur puika bija uzslavēts par to, ka bija izrādījis ļoti mature izpratni par prezidenta vēlēšanu norisi, kā arī uzturējis ar testētāju small talk (droši vien uztvēra kā ciemiņu :) Sīkāk par testa norisi nezinu, esmu tikai redzējusi rezultātus, kuri ir vairākās daļās.
[User Picture]
From:[info]str
Date:7. Maijs 2009 - 09:21
(Link)
izklausās pabaismīgi, nu pārāk nopietni.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:7. Maijs 2009 - 09:29
(Link)
nu, ja to uztver kā normālu lietu, tad droši vien nav baismīgi
[User Picture]
From:[info]alice
Date:7. Maijs 2009 - 17:57
(Link)
gifted & talanted

lai te tiktu labaa valsts skolaa - apdavinaato un talantiigo beernu klasee ir jaakaatro tests ( kursh jaasauc par puzzle, lai netraumeetu beernu). Testaa ir jautaajumi, kur jaatpaziist burti un cipari, kaa ariii taadi, kur jaanosaka kas shajaa rindaa lieks (piem kartupelis, kaaposts, burkaans un piena paka (viss protams bildees), kaa arii logikas jautaajumi kuros jaaseko pattern (zalsh, dzeltens, zals un ssiikam jaazina pateikt kas buus nakamais (shie ir vienkaarshaakkie piemeeri, jo iisaak uzrakstaamie)
detalas zinu jo testeeju beernus savaa skolaa ;) un man peec tiem 120 jautaajumiem katram beernam peec tam galva kaa dullai mushai ('show me' 120 reiz 20 beerni)
taa luuk ;)
bet par H prieks lielumliels ;) tagad nedeeljas laikaa jaaizdomaa kuraa skolaa suutiit ;)

smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba